Colaborare vanzari prin targuri si oboare din Oltenia

Pop Service electronic HQ

31-12-2009 | EXPIRA LA 06-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bun¿ ziua,

Coordon¿m activitatea unui grup de firme rom¿ne¿ti, ¿n domeniul cercet¿rii, proiect¿rii, producerii si distribu¿iei de soft, tehnic¿ de calcul, electronice, electrotehnice, electrocasnice ¿i utilaje agricole ( tractoare, motosape, motocultoare, motocositoare, motofer¿straie, motopompe, generatoare, atomizoare ¿i accesorii ).

Suntem deschi¿i la orice fel de idee de colaborare serioas¿ ¿n domeniile mai sus men¿ionate, pentru c¿ ne-am propus s¿ avem puncte de lucru ¿n cat mai multe localit¿¿i din ROM¿NIA.

Finan¿¿m inven¿ii ¿i inova¿ii Rom¿ne¿ti.

O s¿ avem c¿teva mesaje ¿mpreun¿ pe messenger, p¿n¿ ne vom ¿nt¿lni, dac¿ este cazul.

O s¿ v¿ pun ni¿te ¿ntreb¿ri pentru a ne cunoa¿te c¿t mai rapid, la care a¿ dori s¿-mi da¿i un r¿spuns pe messenger. Nu altfel. F¿r¿ s¿ ¿nv¿¿am s¿ comunic¿m, nu facem nimic.

1. Dac¿ firma ar fi a Dumneavoastr¿, cum a¿i face s¿ ave¿i v¿nz¿ri bune ?

2. ¿n c¿t timp ¿nv¿¿a¿i cum func¿ioneaz¿ motoutilajele concepute ¿i fabricate de noi ?

3. Cum a¿i face sa dezvolta¿i sectorul de v¿nz¿ri al firmei Ruris, ¿n cat mai multe localit¿¿i din Rom¿nia ?

Pentru ¿nceput, ne interesaz¿ s¿ mai form¿m o echip¿ de tineri pentru a dezvolta un sector de v¿nz¿ri directe al produselor firmei RURIS, pe la t¿rguri ¿i oboare din Oltenia. Punem la dispozi¿ie o ma¿in¿ ¿n care sunt cateva utilaje fabricare de noi, cu care se fac deplas¿ri zilnice la diverse t¿rguri ¿i oboare din zon¿, deplas¿ri stabilite pe baza unui plan de lucru.
Fiecare plan de lucru ( s¿pt¿m¿nal sau lunar ) are un buget de cheltuieli bine stabilit.

Ulterior, veni¿i la sediul firmei noastre s¿ purt¿m o prima discu¿ie, referitor la o posibil¿ colaborare. Suntem interesa¿i s¿ g¿sim persoane cinstite, dinamice ¿i care ¿nvat¿ s¿ g¿ndeasc¿ eficient, cu care dorim s¿ lucr¿m o perioad¿ mare de timp la dezvoltarea sistemului de v¿nz¿ri al firmei RURIS ¿n Rom¿nia ¿i ¿n alte ¿¿ri, mai ales c¿ dorim s¿ ¿ncepem proiectarea ¿i fabricarea de tractoare Ruris.

Este nevoie sa ave¿i carnet de ma¿in¿, categoria B.

V¿ rug¿m s¿ v¿ face¿i o programare, pentru a avea o prim¿ discu¿ie ¿mpreun¿, dar aceasta dup¿ ce comunic¿m pe messenger, a¿a cum am precizat acest lucru clar. Altfel nu.
De preferat este s¿ veni¿i Luni, Miercuri ¿i Vineri, intre orele 9h00-12h

Colaborarea cu grupul nostru de firme, este foarte avantajoas¿. Ave¿i posibilitatea s¿ ¿nv¿¿a¿i... ¿i s¿ deveni¿i ¿n ca¿iva ani de la simplu v¿nz¿tor de utilaje pe la t¿rguri ¿i oboare, la Director de v¿nz¿ri externe. Nu cred ca se poate ajunge Director bun de v¿nz¿ri, dac¿ nu se ¿nva¿¿ psihologia v¿nz¿rii directe. Depinde de capacitatea de ¿n¿elegere ¿i de implicarea Dumneavostr¿ ¿n firma noastr¿. Noi va sprijinim.


Adresa:
Str. Severinului bl. 317 a,b. Craiova
tel : 0251 483627

Informa¿ii despre grupul nostru de firme :
www.ruris.ro
www.popservice.ro
www.bender.ro
www.zalmoxa.ro

Contact direct:
adipop@popservice.ro
ID : zalmoxa_adipop

O zi bun¿,
ing.Adrian Pop

PS. Primii pa¿i necesari ¿ntr-o posibil¿ colaborare !
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=2982#2982

Avem rug¿mintea s¿ v¿ ¿nscrie¿i pe acest forum, cu numele real al Dumneavoastr¿. S¿ d¿m dovad¿, ¿mpreun¿, de toat¿ bun¿voin¿a de care suntem ¿n stare pentru a comunica eficient ¿ntre noi. S¿ ¿ncerc¿m s¿ nu ne grabim ¿n aprecieri rapide, inutile, f¿r¿ s¿ ne d¿m r¿gazul s¿ ne cunoa¿tem. Este de preferat ca atunci cand intra¿i pe acest forum s¿ fi¿i vizibili ¿i pe mess, pentru c¿ cele mai multe discu¿ii dintre noi, se fac ¿n conferin¿¿. Prin acest mod ¿ncerc¿m s¿ ne cunoa¿tem mai rapid ¿i s¿ ne cizel¿m ideile.

Suntem preg¿ti¿i s¿ v¿ acord¿m tot sprijinul de care ave¿i nevoie pentru a demara Frumos in Via¿¿. V¿ sugerez s¿ ne acord¿m cu to¿ii ¿ansa de a comunica eficient pe cel mai serios ¿i necesar forum pentru Tinerii din Rom¿nia.


Depune¿i un CV care s¿ con¿in¿ ¿i ID-ul de pe Messenger, la rubrica :
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=27


CERINTE

seriozitate


BENEFICII OFERITE

da


DESCRIEREA FIRMEI

Automatizari industriale