Job expirat
- gestioneaza si organizeaza in mod eficient activitatea bucatariei restaurantului;
- pregatirea preparatelor din retetar, in conformitate cu standardele in vigoare;
- montarea preparatelor pe obiectele adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale acestora;
- efectueaza, cu supervizare, necesarul de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare
- asigurarea implementarii si mentinerea standardelor de pastrare si de depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
- respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si a termenelor de executie ale acestora;
- verifica permanent calitatea preparatelor gatite in bucatarie;
- respectă cu regularitate si aplică pe tot parcursul fluxului tehnologic, normele igienico - sanitare din domeniu;
- realizeaza meniuri pentru petreceri/evenimente;
- foloseste numai materii prime corespunzatoare normelor igienico-sanitare din domeniu
experienta internationala obligatoriu
Hotel Restaurant Crama Royal