Broker Agentia Craiova

Intercapital Invest SA

09-07-2006 | EXPIRA LA 15-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intercapital Invest intentioneaza deschiderea unei agentii in Craiova, care se va ocupa cu furnizarea serviciilor de investitii in actiuni si alte instrumente financiare pentru persoane fizice si juridice. Pentru agentie cautam una sau doua persoane pentru a ocupa pozitii de broker.
Profilul activitatii acestor persoane include organizarea si lansarea agentiei, relatii cu clientii din zona, atragerea de noi clienti, deschiderea de conturi de investitii, initiative de promovare si analiza la nivel local.


CERINTE

Candidatul cautat are o experienta bogata si diversa in domenii precum financiar-bancar, vanzari, analiza financiara, alte servicii financiare sau alte domenii relevante; studii economice finalizate; domiciliul in orasul Craiova; experienta pe piata de capital ca investitor. Experienta de lucru pe piata de capital nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Experienta antreprenoriala de orice fel reprezinta un avantaj major.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru placut si dinamic intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, pachet salarial atractiv bazat pe performante si realizari, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Intercapital Invest este una din cele mai mari societati independente de intermediere a tranzactiilor cu actiuni din tara noastra. Oferim una dintre cele mai complete si complexe oferte de investitii financiare pe piata de capital din Romania. Ne recomandam prin proiecte precum Pagina Pietei de Capital din Romania (http://www.kmarket.ro), buletinul bursier Puls Capital, sistemul de tranzactionare prin internet ktrade.ro, cartea \"Ghid de Investitii Personale\" sau prima emisiune publica de obligatiuni incheiata cu succes din Romania. Pentru detalii vizitati site-urile noastre www.kmarket.ro, www.intercapital.ro si www.ktrade.ro.