Agent pentru servicii de investi¿ii financiare (Broker) ¿i agen¿i delega¿i

SSIF Broker SA Suc Craiova

20-01-2008 | EXPIRA LA 19-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului:
- recrutarea clien¿ilor, cre¿terea continu¿ a bazei de clien¿i a sucursalei, preluarea ¿i transmiterea ordinelor clien¿ilor conform procedurilor interne, consilierea clien¿ilor, urm¿rirea ¿i raportarea continu¿ a datelor ¿i activit¿¿ii proprii ¿i a clien¿ilor din portofoliu;
- documentarea ¿i analiza continu¿ a pie¿elor în vederea identific¿rii oportunit¿¿ilor de investi¿ii;


CERINTE

Persoanele care doresc s¿ se al¿ture echipei SSIF Broker trebuie s¿ aib¿ minim studii medii dar de preferin¿¿ studii superioare ¿i cuno¿tin¿e în domeniul financiar ¿i al investi¿iilor pe pia¿a de capital.
Experin¿a în consilierea clien¿ilor, experien¿a în analiza economic¿, experien¿a în domeniul bancar sau în alte domenii legate de serviciile financiare, de¿inerea unui atestat de ASIF reprezint¿ avantaje, dar nu sunt obligatorii.
Abilit¿¿ile de comunicare verbal¿ ¿i în scris, precum ¿i pasiunea pentru o activitate în sectorul investi¿iilor financiare sunt condi¿ii sine qua non de reu¿it¿.


BENEFICII OFERITE

- o carier¿ intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei;
- mediul de lucru pl¿cut, într-o echip¿ tân¿r¿ ¿i dinamic¿, mereu dornic¿ de perfec¿ionare;
- un pachet salarial atractiv bazat pe experien¿¿, performan¿e ¿i realiz¿ri;
- posibilit¿¿i de promovare in cadrul firmei;
- posibilitatea de dezvoltare a cuno¿tin¿elor ¿i aptitudinilor profesionale;
- beneficii limitate doar de propria voin¿¿ a angaja¿ilor no¿tri.


DESCRIEREA FIRMEI

SSIF Broker este prima societate de investi¿ii financiare cotata la Bursa de Valori Bucure¿ti ¿i este unul din principalii juc¿tori pe pi¿a investitiilor finaciare.
Intermedierea vanz¿rii ¿i cump¿r¿rii de ac¿iuni ale frmelor cotate la Bursa de Valori Bucure¿ti (BVB) ¿i pe pia¿a Rasdaq, este principalul serviciu oferit de c¿tre SSIF Broker clien¿ilor s¿i.