Warehouse Supervisor

S.C TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

21-11-2007 | EXPIRA LA 21-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se asigura ca iesirile si intrarile de marfa din/in depozit se deruleaza la timp, conform programului de lucru stabilit la nivelul companiei si in concordanta cu normele legale, documentele fiscale ce insotesc aceste marfuri, procesele si procedurile interne ale companiei aferente ariei de activitate.

Inregistreaza inventarele zilnice efectuate de Warehouse Keeper, le transmite la departamentul contabilitate, depisteaza si remedieaza eventualele erori;
Gestioneaza toate actele de iesire si intrare a marfurilor din cadrul depozitelor;
Se asigura in permanenta de integritatea stocului de marfa;
Organizeaza si monitorizeaza activitatea gestionarilor.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie ce crede in “investitia in oameni”?

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii medii;
- 2 ani experienta de lucru in depozit;
- atestat ISCIR (reprezinta un avantaj);
- capacitate de organizare foarte buna, abilitati manageriale.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor alimentare, cu o forta de vanzare de peste 200 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 9,000 de clienti din Bucuresti si din alte 9 judete ale tarii.