Utilities Manager

Grafton Recruitment

03-08-2007 | EXPIRA LA 02-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordonarea achizitionarii utilitatilor, functionarea in conditii de eficienta si siguranta a instalatiilor de producere si distributie utilitati , in conformitate cu documentatia tehnica si politicile companiei

-Raspunde de planificarea si aprovizionarea cu utilitati, coordoneaza activitatea de producere si distributie utilitati .
- Primeste programele de functionare ale companiei si planifica necesarul de utilitati
-Participa la intocmirea prioritatilor si analiza(CTE) a propunerilor de modernizare si monitorizeaza implementarea proiectelor tehnice pentru modernizarea instalatiilor.
- Analizeaza oportunitatea realizarii unor proiecte noi sau propuneri de modernizare a proiectelor existente.
- Analizeaza si avizeaza proiectele tehnice,face propuneri de modificari .

- Efectueaza audituri safty in teren si intocmeste rapoarte de audit in conformitate cu programarile.
-Raspunde de gestionarea echipamentelor (mijloace fixe si de inventar ) tehnologice si de crearea cadrului propice de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar(este gestionarul mijl.fixe) .

-Monitorizeaza si analizeaza zilnic bilantul de utilitati pentru depistarea cauzelor unor eventuale depasiri sau pierderi si dispune masuri de cresterea eficientei energetice.
-Raspunde/participa la selectia furnizorilor, negocierea, derularea contractelor si aprovizionarea utilitatilor cumparate pentru functionarea instalatiilor tehnologice in conditii normale si la capacitate maxima.
-Raspunde de intocmirea/aprobarea bugetelor pe centre de cost si de gestionarea bugetului, face/aproba propuneri de rectificare a bugetului in vederea reducerii cheltuielilor pe fiecare centru de cost.


CERINTE

- Diploma universitara
- Permis de conducere auto
- Protectia muncii- autorizare ISCIR
- Experienta in domeniu de 4-6 ani, iar intr-un post similar de minim 2 ani
- Capacitate de comunicare
- Gandire analitica
- Capacitate de sinteza
- Procese tehnologice domeniul petrolier
- Specificatii tehnice produse
- Operare PC
- Limba engleza


DESCRIEREA FIRMEI

Founded in 1982, Grafton Recruitment has established itself as a world class provider of recruitment solutions. Grafton has experienced an impressive growth pattern in the last five years. The network has built to a total of 70 branch operations spanning 19 different countries including the United Kingdom, Republic of Ireland, Chile, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Poland, Lithuania, Russia, Portugal, France, Austria, Belgium, Turkey, UAE and Romania.