UNIT MANAGER

ALLIANZ TIRIAC ASIGURARI S.A.

25-02-2009 | EXPIRA LA 26-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Unit Managerul trebuie sa fie capabil sa coordoneze si dirijeze eforturile colectivului pentru realizarea unor obiective comune.Este o persoana care-si obtine rezultatele prin altii, in concluzie el nu numai ca trebuie sa fie bun conducator dar si bun specialist.
Aptitudini in desfasurarea muncii de conducere: flerul, intuitia, spontaneitatea, capacitatea de comunicare, de a lua decizii, abilitatea de a dirija oamenii, dorinta de a conduce.
Cerinte referitoare la calitatile intelectuale : inteligenta, capacitatea de a recunoaste, accepta si aplica noul, capacitatea de a gandi clar, memoria, imaginatia, capacitatea de previziune, gandirea practica (pentru rezolvarea problemelor curente), gandirea teoretica pentru generalizare si abstractizare.


CERINTE

Training periodic de specialitate in cadrul SUCURSALEI si in alte loctii cu colegii din tara;
Finantare;
Bonusuri in functie de realizari;
Acces la telefon si masina;
Logistica;
Alte beneficii in functie de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

Prin seriozitate si consecventa in promovarea celor mai ridicate standarde de calitate, Allianz-Tiriac Asigurari s-a consacrat ca un adevarat formator al pietei asigurarilor din Romania, fiind in prezent lider de piata.
Puterea financiara si nivelul de siguranta pe care Allianz-Tiriac le ofera clientilor si partenerilor de afaceri sunt sustinute si prin colaborarea cu reasiguratori de prim rang, printre care Allianz AG, Swiss Re, GE Frankona, Partner Re, Hannover Re.

Allianz-Tiriac Asigurari SA. - Puterea de partea ta.
www.allianztiriac.ro