Sef Serviciu Situatii de Urgenta

S.C. Global Security Sistem S.A. - Rompetrol Group

08-11-2010 | EXPIRA LA 14-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Global Security Systems cauta pentru Pltaforma Tehnologica Rompetrol (Rafinaria Petromidia Navodari) Sef adjunct al Serviciului Situatii de Urgenta, avand urmatoarele responsabilitati generale:

1. Conduce si coordoneaza nemijlocit activitatea serviciului, respectand prevederile legislatiei specifice in vigoare, precum si normele interne ale societatii (ordine, dispozitii, instructiuni, etc.).
2. Conduce nemijlocit interventiile de stingere ale incendiului.
4. Participa, cu aprobarea sefului ierarhic, la cercetarea evenimentelor de natura SU.
5. Intocmeste si actualizeaza Regulamentul de Organizare si Functionare (ROF) al Serviciului pentru Situatii de Urgenta (SSU), impreuna cu seful ierarhic.
6. Raspunde de respectarea ROF al SSU personal si de catre personalul din subordine.
7. Planifica lunar/anual in colaborare cu clientul, supune aprobarii sefului ierarhic si executa exercitiile si aplicatiile tactice de interventie pentru situatii de urgenta, in incinta unitatii clientului, pe baza Ipotezelor de stingere intocmite impreuna cu clientul.
8. Planifica lunar si anual, supune aprobarii sefului ierarhic si pune in aplicare programul de asistenta tehnica a autospecialelor pentru stingerea incendiilor.
9. Intocmeste programul lunar de pregatire profesionala si fizica pentru personalul din subordine, il supune aprobarii sefului ierarhic si il pune in aplicare.
10. Intocmeste planificarea zilnica pentru realizarea serviciului de rond de catre pompieri.
11. Se documenteaza si informeaza conducerea societatii despre modificarile legislative referitoare la efectuarea serviciului pentru SU.
12. Executa instruirea teoretica si practica a pompierilor, in baza unei planificari lunare/trimestriale/semestriale/anuale aprobata de seful ierarhic si adusa la cunostinta beneficiarului si stabilita de comun acord cu acesta.
13. Identifica necesitatea de aprovizionare cu echipamente/materiale/substante utile in vederea realizarii serviciilor pentru SU si comanda cele necesare.
14. Raspunde de exploatarea, intretinerea si verificarea utilajelor, masinilor si a mijloacelor de prevenire a incendiilor ale societatii.
15. Initiaza si raspunde de procesul de dotare cu echipament individual al noilor angajati din subordine.
16. Este responsabil de administrarea procesului de recuperare a pierderilor si prejudiciilor, in conformitate cu prevederile legale, pierderi si prejudicii produse serviciului cu ocazia interventiilor la incendiu.
17. Controleaza respectarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la executarea lucrarilor cu foc si ia sau dispune masuri imediate de remediere a neconformitatilor constatate.


CERINTE

-Studii superioare in domeniul tehnologiei rafinarii petrolului/Facultatea de Pompieri
-Cunostinte temeinice despre specificul tehnologic al rafinariilor petroliere
-Cunostinte temeinice de operare PC (certificate si atestate reprezinta un avantaj)
-Aptitudini tehnice superioare
-Abilitati de planificare in serviciu si coordonare a echipelor
-Integritate caracteriala
-Spirit de echipa
-Leadeship
-Atitudine pozitiva in fata autoritatii si autoritate in fata subordonatilor
-Conduita militara
-Sanatate impecabila
-Capacitate de efort fizic si psihic prelungit


BENEFICII OFERITE

-Salariu si beneficiile se vor negocia in urma interviului. Se vor asigura gratuit toate formarile si specializarile necesare indeplinirii functiei, pornindu-se de la nucleul de cerinte descris mai sus.


DESCRIEREA FIRMEI

Global Security Systems, infiintata in 1999, este o companie privata de servicii de paza si protectie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care detine 51% din actiunile companiei.

GSS este unul dintre membrii fondatori si principalii sustinatori ai Asociatiei Romane a Industriei de Securitate, asociatie care respecta si impune standarde profesionale de varf. Acestei calitati i se adauga si recunoasterea, in calitate de membru, al Fundatiei Internationale a Ofiterilor de Paza si Protectie din SUA.

Global Security Systems asigura paza si protectia unor obiective industriale din domeniul petrolier - rafinarii, conducte de transport produse petroliere, statii de benzina, depozite de petrol si produse petroliere, dar si pentru alte categorii de locatii industriale.

Compania opereaza in Bucuresti si in cele 14 subsidiare din Romania prin mai mult de 700 de agenti de paza si securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronica precum si alte categorii de personal prestator de servicii.

Global Security Sistem este shareholder si subsidiara a A.S. Advanced Security AG, companie germana cu sediul la Munchen, cu 28 de subsidiare in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, la acestea mai adaugandu-se Rusia, Turcia, Bosnia-Hertegovina.

S.C. Global Security Systems S.A
Sediu social: Bucuresti, Calea Victoriei, nr 222, Bloc D6, etaj 1, camera 104
Punct de lucru: Bucuresti, str. Ilie Gripescu, nr. 1, sector 5
Centrul operational Constanta: DJ 226, Km 23, Navodari, Jud. Constanta