Sef Obiectiv Paza/DMITV

Confidential

01-04-2011 | EXPIRA LA 01-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Human Market, companie constanteana specializata in servicii de resurse umane, recruteaza din Constanta SEF OBIECTIV PAZA / DMITV pentru platforma tehnologica a beneficiarului localizata in incinta Port Constanta si Serviciul Dispecerat, Monitorizare/Interventie, Transport Valori, in urmatoarele conditii:

Scopul postului:

1.Sa asigure in bune conditii paza obiectivului si sa coordoneze serviciul de paza si interventie (agentii de paza si interventie din subordine) la posturile din obiectivele aflate in responsabilitate, utilizand mijloace si tehnici specifice, in conformitate cu prevederile Legii nr.333 / 2003, HG 1010/2004, normele interne ale societatii (ROF, ROI, Proceduri, Instructiuni, etc.), consemnul general si particular al postului specificat in Planul de Paza / Planul de Interventie al obiectivului.
2.Activitatea Sefului de Obiectiv/DMITV are ca scop esential satisfactia deplina a Beneficiarului in privinta necesitatilor acestuia de paza si trebuie astfel desfasurata incat sa nu prejudicieze in nici un fel raporturile contractuale ale Beneficiarului cu societatea angajatoare, si sa nu contravina prevederilor legale si normelor interne in vigoare, in baza carora Seful de Obiectiv/DMITV isi desfasoara activitatea.
3.Se asigura ca agentii de paza si interventie din subordine respecta punctele 1, 2.
4.Sa asigure gestionarea judicioasa a resurselor umane si materiale ale efectivului de paza, implicandu-se in activitati de planificare si replanificare in serviciu si de luarea masurilor operative pentru acoperirea vulnerabilitatilor aparute in sistemul de securitate.
5.Sa apere, promoveze si dezvolte imaginea societatii angajatoare prin inalta calitate a serviciilor de securitate oferite, in stransa legatura cu gestionarea resurselor omenesti, si prin impunerea unui regim de lucru militarizat pentru sine si agentii din subordine.
6.Sa participe la activitati de calificare, perfectionare si pregatire profesionala a agentilor din subordine, venind in sprijinul responsabilului de training cu propria expertiza profesionala si experienta din teren.
7.Sa pastreze un permanet control si sa asigure feed-back-ul necesar factorilor de decizie pentru a preintampina si solutiona situatiile problematice care pot aparea in obiectivul sau.


CERINTE

Conditii esentiale pentru angajare:

Educatie:
-Minim 12 clase cu diploma de bacalaureat/Studii militare (subofiter/ofiter); reprezinta un avantaj finalizarea studiilor superioare.
-Certificat de Calificare in meseria de "Agent Paza si Ordine" si/sau Atestat Profesional pentru meseria de "Agent Paza si Ordine" (cel putin posibilitatea atestarii in baza documentelor doveditoare de provenienta din sistemul national de aparare - MAI, MApN, SRI, SPP, SIE, etc.).
-Certificat de calificare "Sef Formatie Paza" reprezinta un avantaj.

Experienta:
Minim 1 an in activitati specifice de paza; minim 6 luni intr-o functie similara.

Cunostinte:
-Legislatie specifica activitatii: Legea Nr.333/2003; HG Nr.1010/2004, Legea 40/2010, etc.
-Operare PC nivel mediu (abilitati de folosire a programelor pachetului Microsof Office).
-Abilitati de planificare si coordonare - obiectivarea acestor abilitati elaborarea si redactarea planurilor de paza/interventie si a planificarilor in serviciu.
-Permis de conducere categoria B.

Alte conditii:
-Stare de sanatate impecabila (jobul este unul solicitant fizic care presupune lucrul in ture inegale si deplasari pe distante lungi, cu automobilul dar si pedestru).
-Cazier imaculat.
-Intergritate caracteriala (se va verifica prin metode psihometrice atestate, de catre specialisti).
-Motivatie pentru succes.
-Stabilitate.
-Automobil personal si disponibilitate spre a fi folosit in timpul serviciului in baza unui contract de comodat (se va asigura cota de combustibil, plata pieselor de schimb si a reviziilor necesare intretinerii).


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial motivant, negociat funtie de performanta.
-Asigurare medicala.
-Analize medicale de medicina muncii gratuite la angajare si periodic.
-Cursuri de calificare si specializare gratuite.
-Contract de munca pe perioada nedeterminata dupa confirmarea pe functie in urma perioadei de evaluare.