Sales manager pentru compania italiana

FBH Resources

26-03-2010 | EXPIRA LA 01-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

FBH Resources, Firma de training si selectie de personal, de cercetare pentru "Ferretti". Reprezentant pentru afaceri, profesionale, de educatie continui ofer un salariu de baz. FBH Resources este deja prezent in Constanta colaborare interne cu Universitatea din Ovidiu, FBH a efectuat cursuri pentru motive comerciale si seductie, cu cea mai mare companie de asigurare prezente in Constanta. Asigurarea fiabilitate maximium calitatea produselori instruirea personalului.
Interviurii de instruire va avea loc la Constanta, noi nu exclud chiari transferuri mici in Italia in principal companie, Ferretti seminee.

inclzirea produs de elita, astfel cum sunt garantate de cetre Italia.
Compania "Seminee Ferretti" este prezent din 1975.
Aceasta modele, asambleaz, cosuri de fum pentru case de lux, hoteluri apartament, si sobe pentru orice nevoie. Toate adaptate pentru client.


CERINTE

Candidatul trebuie si aib un aspect inteligent, abilitati bune de oameni, posibilitatea de a muta in jurul oraluluii in afara oralului Constanta. Posibilitatea de a muta pentru perioade scurte de timp in Italia (max 3 / 4 zile) pentru a menine contacte solidei durabile cu compania. Trebuie si fie dispuse sa faca cursuri de formare pentru initiativele de consolidare a capacitatilor. in plus, se ofer un salariu lunar fix de 200.00 + 10% comision din vanzari. Acesta va fi, de asemenea, puse la dispozitie in cazul in care candidatul ca meriti un call center care va face numirile in scopul de a construi un lucru, solide, de durat, profesionale si profitabile.


BENEFICII OFERITE

Va oferim salariu de 200,00 pe luna + comisioane din vanzari de 10%, de asemenea, asigur formarea constant in timp util pentru vanzari creterea profesional, sunt garantate excursii in Italia pentru formarea technici controalele administrative la si arcin totala "societate.
Resurse FBH va fi responsabil pentru selectarea in formarea de vanzari de cretere, precumi, de asemenea, pentru a asigura contact continuu cu angajatul, in cazulun care devine necesar chiar de zi cu zi.


DESCRIEREA FIRMEI

FBH Resources firma de training - selectie personal