REPREZENTANT VANZARI (PRE-SELLER) - LOCATIA: CONSTANTA

INTERBRANDS Marketing & Distribution SA

02-08-2009 | EXPIRA LA 03-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam un coleg cu domiciliul in Constanta care sa accepte provocarea de a gestiona si dezvolta un portofoliu de clienti (magazine care comercializeaza produse de larg consum).

Cel selectat se va ocupa de promovarea si vanzarea produselor companiei, dezvoltarea portofoliului de produse in cadrul fiecarui client, stabilirea unui parteneriat si mentinerea unei relatii de inalt profesionalism cu toti clientii alocati.

Activitatea de zi cu zi se desfasoara pe teren, vizitand clientii existenti si cautand noi clienti pentru a dezvolta portofoliu existent


CERINTE

- Bune abilitati de comunicare
- Usurinta in initierea si dezvoltarea relatiilor interpersonale
- Orientare spre rezultate
- Experienta in domeniul vanzarilor constituie un avantaj
- Minim studii medii
- Permis de conducere categoria B


DESCRIEREA FIRMEI

SC INTERBRANDS Marketing & Distribution S.A. este cea mai mare companie de distributie din Romania (cu o cifra de afaceri in anul 2007 de 1.4 miliarde USD ), partener si distribuitor unic al celor mai mari producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter&Gamble, Nestle, Kotanyi, Vodafone, British American Tobacco, etc.

Echipa Interbrands este pro-activa, orientata spre rezultate si ambitioasa, cu inalte standarde de calitate; la noi increderea si angajamentul provin din pasiune si implicare.

Performanta companiei a fost sustinuta prin efortul, talentul si dedicarea continua a celor care formeaza echipa INTERBRANDS.

Daca doresti sa faci parte din echipa noastra de succes nu ezita sa aplici pentru acest post!