reprezentant vanzari

sc Ned Com srl

21-05-2010 | EXPIRA LA 27-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

vizitarea clientilor din portofoliu , dezvoltarea zonei alocate,incasarea in termene impuse de catre companie


CERINTE

candidatul ideal pentru ocuparea postului trebuie sa fie o persoana sociabila,deschisa catre colaborare,ambitioasa,ordonata,dornica de munca.


BENEFICII OFERITE

salariu fix,comision,bonusuri
masina,telefon


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. NEDCOM S.R.L. este o societate specializata in distributia de produse nealimentare - incepand cu produse de unica folosinta dedicate sectorului horeca, dispensere, servetele, sapun lichid, detergenti, hartie si prosoape de bucatarie, bureti, produse de curatat, consumabile etc., dar comercializeaza si o gama de conserve de legume-fructe, compoturi, conserve de peste, ulei.
In prezent, societatea este in curs de implementare a unui nou plan de afaceri, proiect ce urmareste dezvoltarea activitaii, extinderea numarului de clienti si furnizori, diversificare gamelor de produse, pe care sa le distribuim, sens in care dorim sa extindem echipa de agenti de vanzari.
Cautam persoane cu experienta de cel putin un an in domeniul vanzarilor, merchandising, cu disponibilitate pentru deplasari, persoane dinamice, responsabile, orientate spre rezultat, care sa atraga noi clienti si sa fie interesate de cresterea segmentului de vanzari.