RECEPTIONER

sc Eurotranzit 2000 srl

22-01-2008 | EXPIRA LA 09-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- prezentarea si vanzarea produselor turistice,
- corespondenta cu clientii,
- efectuarea de rezervari si emiterea documentelor de cazare , facturare, urmarire incasari / plati


CERINTE

- experienta de minim 1 an in domeniu
- limba engleza - nivel avansat
- abilitati de comunicare, negociere, rezistenta la stres, atentie distributiva, rapiditate, organizare.


DESCRIEREA FIRMEI

Hotel Turist este amplasat în partea de nord a ora¿ului Constan¿a la 500 de metri distan¿¿ de sta¿iunea Mamaia.

Loca¿ia hotelului este deosebit¿, având în jurul acestuia obiective deosebit de pl¿cute: panorama hotelului este spre Parcul T¿b¿c¿riei ¿i lacul cu acela¿i nume, în partea nordic¿ Sta¿iunea Mamaia, respectiv plaja la 500 metri, în partea sudic¿ (spre centrul ora¿ului) la 500 de metri Delfinariul.

Cea mai nordica statiune a rivierei romanesti, Mamaia este si cea mai mare statiune din Romania. Mamaia dispune de cea mai completa dotare dintre statiunile de pe Litoral pentru sporturile nautice. Investitiile facute in ultimul timp fac din Mamaia cea mai competitiva destinatie de vacanta pentru turistii romani, iar anul acesta se asteapta sosirea si a unor grupuri marite de turisti occidentali. Baza de cazare a statiunii este privatizata 100% si speram ca acest lucru va determina cresterea calitatii serviciilor turistice.

Centrul statiunii si promenada au fost refacute in intregime. In zona Cazinoului o frumoasa piateta cu fantana arteziana si chiosc pentru orchestrele care sustin program artistic in fiecare seara determina o multime de turisti sa petreaca serile calde de vara aici. Factori de cura: cura heliomarina, tratamente reumatologice, ginecologice, dermatologice, de intretinere, regenerare, gimnastica medicala.