Proiectant piping, CONSTANTA

iQuest Consulting

28-07-2006 | EXPIRA LA 03-08-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam ingineri pentru proiectarea de sisteme de conducte.

Postul de lucru este in CONSTANTA.

Se asigura training. Sint acceptati si candidati fara experienta, de preferinta proaspeti absolventi cu studii in domeniul energetic.

Pentru inceput persoana selectata va avea sarcini simple, insa acestea vor deveni mai complexe pe masura dezvoltarii capacitatilor profesionale.

Candidatul selecţionat va avea posibilitatea de a se dezvolta într-un grup internaţional care oferă bune oportunităţi reale de crestere profesionala si
învăţare.


CERINTE

Candidatul ideal va avea profilul urmator:
- Absolvent facultate cu profil energetic sau mecanic
- Engleza si/sau franceza
- Experienta minima in domeniul proiectarii


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management si strategie, specializata in conducerea proiectelor de schimbare. Actionam in domenii precum performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, marketing si strategie, excelenta functiei achizitii.

Clientii nostri sunt atat companii multinationale, cat si firme romanesti aflate in plina crestere din domeniul industrial, comert si distributie.
In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii de middle si top-management.