MERCHANDISER PERMANENT BRICOSTORE CONSTANTA

PROFILUX S.A.

11-03-2008 | EXPIRA LA 10-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Ofera relatii clientilor privind profilele distribuite de PROFILUX S.A. (pret, specificatii tehnice, detalii de montaj, etc.)
2. Alimenteaza standul cu profile conform modelului de prezentare agreat de magazinul DIY
3. Verifica structura marfii expuse si intocmeste raportari privind rulajul pe fiecare articol, mentionand eventualele solicitari ale clientilor
4. Aseaza profilele in raft in ziua receptiei marfii, impreuna cu manipulantii magazinului DIY
5. Efectueaza periodic deplasari la sediul Centrului Logistic National.


CERINTE

1. Cunostinte de marketing / politici comerciale
2. Cunostinte minime de contabilitate primara (intocmire Factura Fiscala, Chitanta, Aviz de Insotire a Marfii)
3. Disponibilitate pentru perioada de proba platita 1 saptamana
4. Persoana onesta, constiincioasa, comunicativa


BENEFICII OFERITE

Mediu dinamic de lucru, pachet salarial atractiv in functie de nivelul volumului vanzarilor realizate si oportunitatea unei cariere de succes, sustinuta si de permanenta imbunatatire a nivelului profesional prin training intern.
Program: 6 ore/zi, 6 zile/saptamana.
Concediu de odihna: 21 zile lucratoare / an.


DESCRIEREA FIRMEI

PROFILUX S.A. este prima firma care a lansat pe piata romaneasca a constructiilor sistemele de profile pentru finisaj. In cei 11 ani de cand activeaza in acest domeniu, firma si-a consolidat relatiile cu principalii producatori din Comunitatea Europeana si a creat o larga retea de distributie la nivel national.

PROFILUX S.A. are Centrul Logistic National in Bucuresti si puncte de lucru la Arad, Brasov, Sibiu, Lugoj, Constanta, Craiova, Piatra Neamt, Cluj. Firma distribuie profile din PVC, aluminiu eloxat de inalta calitate, alama, inox, pentru finisarea colturilor ceramice, etansatoare, praguri / treceri de pardoseala, protectii pentru trepte, profile de dilatatie, plinte, glafuri, stergatoare profesionale.