Instalatori instalatii gaze si termice in companie extinsă national

Geanni Star

25-06-2015 | EXPIRA LA 27-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Instalatori de instalaţii termice şi de gaze - post full-time în instalaţiile de utilizare gaze naturale (execuţii instalatii utilizare noi, remedieri, verificari si revizii instalatii gaze).

Ce oferim:

- Salariu 300 – 400 de EURO în primele 2 luni, urmând ca apoi să se renegocieze în funcţie de performanţe şi realizări. Se dă proba de lucru în teren.
- Atmosferă profesională de lucru în companie, mediu competitiv, relaxat şi profesionist, calitatea colaborării cu șeful direct, provocările profesionale ale jobului și siguranța locului de muncă (din cauza caracterului multi-zonal al firmei, tot personalul este păstrat chiar şi în perioadele de iarnă)

De mâine poţi fi colegul nostru! Te aşteptăm!


CERINTE

- experienţă
- permis de conducere
- serios, prezentabil, punctual


DESCRIEREA FIRMEI

Companie cu experienţă de 10 ani, prezentă în 3 judeţe şi în plină extindere, execută absolut toate lucrările de instalaţii gaze şi termice fiind autorizată ANRE, ISCIR şi agreată CONGAZ şi DISTRIGAZ SUD.
Suntem autorizaţi pentru proiectarea instalaţiilor de gaze, execuţia acestora, remedierea unor defecţiuni la instalaţia de utilizare şi reţeaua de distribuţie, racordarea locuinţelor la coloana de gaz, branşamente la instalaţia stradală de gaz, montarea contoarelor de gaze, etc.
Firma este agreată de toţi producătorii de centrale termice de pe piaţa autohtonă pentru distribuţia, punerea în funcţiune şi montajul centralelor termice.