Inginer Sisteme de Securitate

S.C. Global Security Sistem S.A. - Rompetrol Group

26-07-2010 | EXPIRA LA 01-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Global Security Systems angajaza Inginer Senior in Sisteme de Securitate pentru platforma industriala Petromidia (transport asigurat) din orasele Constanta, Navodari sau localitatile invecinate.

Scopul postului:
Sa asigure in bune conditii punerea si mentinerea in functiune a sistemelor de securitate care se vor instala sau existente pe platforma Petromidia si la clientii Global Security Sistem SA, utilizand mijloace si tehnici specifice instalarii / mentinerii in buna functiune a sistemelor de securitate la care intervine, in conformitate cu normele interne ale societatii (ROF, ROI, Proceduri / Instructiuni atat interne cat si ale beneficiarului, etc.) si mai ales cu reglementarile legislative in vigoare.
Activitatea inginerului sisteme securitate are ca scop esential satisfactia deplina a Beneficiarului in privinta necesitatilor acestuia de instalare / mentinere in functiune a tehnicii de securitate si trebuie astfel desfasurata incat sa nu prejudicieze in nici un fel raporturile contractuale ale Beneficiarului cu S.C. GLOBAL SECURITY SISTEM S.A. si sa nu contravina reglementarilor legislative si normelor interne in vigoare.


CERINTE

Cerintele postului:

Educatie:
-Sa aiba cel putin o pregatire profesionala teoretica de profil electronic/IT cu o perioada de studii superioare de minim 3 ani. --Certificat de calificare "Inginer Sisteme de Securitate" reprezinta un avantaj semnificativ.
-Atestat ARTS reprezinta un avantaj semnificativ.

Abilitati si atitudini:
- cunostinte temeinice despre sisteme de alarmare si automatizari anti-efractie, anti-incendiu, control acces, supraveghere video.
- disponibilitatea pentru deplasari si lucru pe teren
- interes pentru noutatile din domeniu
- capacitate de a diagnostica si propune solutii tehnice pentru problemele care se ivesc.

Experienta:
Sa aiba o experienta practica de cel putin 2 ani in domeniul sistemelor de securitate sau intr-un domeniu asemanator. (ex Tehnologia Informatiei, Electronica, etc)


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial atractiv + transport gratuit;
-Asigurare medicala + analize medicina muncii gratuite (la angajare si perioadice);
-Cursuri de perfectionare gratuite;
-Contract de munca pe perioada nedeterminata dupa perioada de evaluare;


DESCRIEREA FIRMEI

Global Security Systems, infiintata in 1999, este o companie privata de servicii de paza si protectie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care detine 51% din actiunile companiei.

GSS este unul dintre membrii fondatori si principalii sustinatori ai Asociatiei Romane a Industriei de Securitate, asociatie care respecta si impune standarde profesionale de varf. Acestei calitati i se adauga si recunoasterea, in calitate de membru, al Fundatiei Internationale a Ofiterilor de Paza si Protectie din SUA.

Global Security Systems asigura paza si protectia unor obiective industriale din domeniul petrolier - rafinarii, conducte de transport produse petroliere, statii de benzina, depozite de petrol si produse petroliere, dar si pentru alte categorii de locatii industriale.

Compania opereaza in Bucuresti si in cele 14 subsidiare din Romania prin mai mult de 700 de agenti de paza si securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronica precum si alte categorii de personal prestator de servicii.

Global Security Sistem este shareholder si subsidiara a A.S. Advanced Security AG, companie germana cu sediul la Munchen, cu 28 de subsidiare in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, la acestea mai adaugandu-se Rusia, Turcia, Bosnia-Hertegovina.

S.C. Global Security Systems S.A
Sediu social: Bucuresti, Calea Victoriei, nr 222, Bloc D6, etaj 1, camera 104
Punct de lucru: Bucuresti, str. Ilie Gripescu, nr. 1, sector 5
Centrul operational Constanta: DJ 226, Km 23, Navodari, Jud. Constanta