Distribuitor parfumuri

Mariana Cucu-pfa

29-11-2009 | EXPIRA LA 05-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

COMPANIA: FM GROUP WORLD (companie poloneza,cunoscuta initial sub denumirea FEDERICO MAHORA) In Romania : FM GROUP COSMETICS
Este firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor in sistem Multi Level Marketing. In doar 3 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 30 tari din intreaga lume.
FM iti pune la dispozitie o gama larga de produse de cosmetica-parfumerie la pret de producator, totodata si resursele necesare pentru a putea incepe propria afacere, globala, de mare perspectiva tip MLM.
COMPANIA OFERA CEL MAI BUN COMISION LA VANZARE:minim 40%, dar ATENTIE:nu exista target lunar, ritmul de lucru ti-l stabilesti singur!!! (nu exista valoare minima pe comanda, nu exista nici o impunere de volum al vanzarii lunare (lucrezi cand si cat doresti)
CAT VEI CASTIGA? RASPUNSUL ESTE LA TINE:
1.CASTIGI ECONOMISIND- pretul special pentru distribuitori inseamna ca te vei bucura de economii importante in bugetul tau: in loc sa dai 49 RON pentru un parfum, ca distribuitor inregistrat vei achizitiona acelasi parfum cu 35 RON ceea ce inseamna o economie de 14 RON!
2.CASTIGI DIN VANZARE-este foarte usor: achizitionezi produse cosmetice la pret de distribuitor si le promovezi cu 40%profit brut.
3.CASTIGI DIN RETEA DEZVOLTAND AFACEREA -prezinta avantajele companiei cunostintelor tale si inscrie-i ca distribuitori ai produselor FM si vei ajunge sa ai si un venit pasiv rezultat din activitatea celor inscrisi.
Esti naucit si neincrezator?...Stiu! Am trait si noi sentimentul...Dar, daca ai parcurs cu interes pana la acest punct, inseamna ca esti persoana pe care o putem invata sa ajunga cat mai usor la performanta, folosind desigur si entuziasmul tau!


CERINTE

Orice persoana peste 18 ani, dornica de castig si afirmare


DESCRIEREA FIRMEI

Firma ce se ocupa de vanzari si servicii financiare