DIRECTOR SUCURSALA

Bancpost SA

18-12-2006 | EXPIRA LA 24-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Reprezentantul autorizat al bancii in relatia cu autoritatile publice si cu clientii;
- Conduce si controleaza intreaga activitate bancara a sucursalei
- Participa la stabilirea bugetului sucursalei si monitorizeaza implementarea si realizarea acestuia;
- Monitorizeaza respectarea si conformarea activitatii sucursalei cu politicile interne procedurile si prvederile legale specifice activitatii bancare, asigura permanent controlul costurilor si veniturilor intregii activitati a sucursalei.
- Dezvolta si monitorizeaza actiunile de atragere si pastrare a clientilor, interactioneaza cu piata locala si promoveaza imaginea si produsele oferite de banca.


CERINTE

- Absolvent al unei facultati din aria specifica de activitate(Economic/Juridic);
- Limba engleza nivel avansat;
- Bune abilitati de operare PC;
- Minim 3 ani de activitate bancara, coordonarea si administrarea unor activitati care prin natura lor apartin domeniului financiar(conform politicii si procedurii specifice);
- Orientare catre clienti, bune abilitati de vanzare, abilitati de comunicare si negociere;
- Orientare catre rezultate, initiativa, flexibilitate, adaptabilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Bancpost se afla in plin proces de modernizare, proces care vizeaza repozitionarea retelei de unitati pe piata, optimizarea operatiunilor, sustinute de implementarea unui sistem informatic centralizat, adoptarea unei identitati corporative care sa reflecte apartenenta la grupul Eurobank EFG, precum si sporirea atractivitatii ofertei de produse si servicii.
Bancpost si-a construit in cei peste 14 ani de existenta un bun renume in tara si in strainatate, lucru confirmat, de altfel, de prestigioasa publicatie The Banker, membra a Grupului de Presa Financial Times, care a desemnat Bancpost Banca Anului in Romania, editia 2004, precum si de renumita publicatie Euromoney care a oferit Bancii premiul Cea mai buna banca din Romania in anul 2005 pentru guvernanta corporativa.
Prin obiectivului sau declarat de a deveni una dintre primele 3 banci din Romania, Bancpost si-a propus o misiune extrem de ambitioasa. Pentru a atinge acest deziderat banca va adopta o politica agresiva de cucerire a segmentelor de piata, oferind o gama de produse si servicii de inalta calitate, bine gestionata, eficienta si atractiva.
Suntem convinsi ca veti gasi in Bancpost atat o echipa tanara, activa si deschisa, dar si un mediu profesionist in care va veti putea dezvolta o cariera de succes.