Coordonator Operatiuni Clienti - Departament Tehnic

UPC Romania S.A.

09-05-2013 | EXPIRA LA 08-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urmareste generarea corecta, preluarea si rezolvarea ordinelor de lucru de orice natura (deranjamente clienti,instalare, reconectare, transfer, deconectare).
Realizeaza audit calitativ pentru lucrarile executate de catre tehnicieni si de catre echipele outsource (deranjamente,instalari, reconectari, transferuri, deconectari).
Preia si inainteaza sesizarile care tin de procesul de facturare incasare- nu inteleg, decat deconecteaza rai platnicii dupa ce primeste ordin de la departamentele abilitate.
Arhiveaza contractele incheiate cu clientii si procesele verbale de instalare a ordinelor de lucru.
Supervizeaza transmiterea diverselor informatii utile din partea companiei catre clienti, prin intermediul angajatilor din subordine.
Participa la receptia lucrarilor de constructie retea D3, in colaborare cu departamentul Operatiuni Retea.
Urmareste mentinerea in limita Bugetului Operational a diverselor cheltuieli (deplasari, combustibil, accesorii si reparatii masini, manopera diversa, offiice supply, obiecte de inventar, EIP etc.
Stabileste si urmareste realizarea obiectivului de vanzari al departamentului si al fiecarui membru al echipei sale.
Gestiune echipamente si materiale


CERINTE

Experienta relevanta de mininm 2 ani in domeniul telecomunicatiilor.
Experienta relevanta in managementul echipelor de minim 1 an reprezinta un avantaj.
Cunostinte tehnice foarte bune specifice domeniului de televiziune, internet si telefonie prin cablu; cunostinte standarde CATV, masuratori, canalele TV si spectru de frecventa utilizat, decodoare; cunostinte privind sistemul de transmisie prin cablu, cunoasterea ofertei comerciale a societatii.
Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul : Word, Excel, retelistica. programe gestiune si analiza evident deranjamente, instalari etc.
Cunostinte bune de limba engleza.
Permis auto categoria B, fara incidente


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.