CONSULTANTI PART-TIME

Corporatie SUA

11-05-2008 | EXPIRA LA 10-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Corporatie multinationala in extindere , lider mondila in domeniul wellness, selecteaza 10 colaboratori pentru pozitia de consultant nutritie - relatii cu clientii, servicii post vanzare, consultanta si consiliere privind nutritia corecta, sanatatea si frumusetea clientilor din portofoliu
(activitatea se desfasoara la centrul de consultanta din Constanta si Pitesti).
Cabinet de consultanta de nutritie cu rezultate remarcabile in probleme de management al greutatii, programe de sanatate pe diverse afectiuni, managementul stress-ului, energizare. Postul consta in evaluarea starii de sanatate si stilului de alimentatie, realizarea de programe nutritionale individualizate, monitorizarea saptamanala a evolutiei clientilor. Programul este flexibil ,2-5 ore zilnic. Cursurile de pregatire sunt gratuite si sunt obligatorii in primele 3 luni (1 curs pe saptamana, orele 18-21).


CERINTE

Implicare part-time sau full -time, cu studii medii/superioare, ambitioase, cu abilitati de comunicare, lucru in echipa, orietati spre rezultate si spre evolutie personala.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru profesionist, instruire asigurata de companie la nivel local, national si international, posibilitati de avansare in cariera (pentru cei cu abilitati manageriale), o echipa tanara si dinamica, proiecte deosebite pentru jud. Constanta si Arges.
Relatii la: 0770.306.115 (RDS), 0744.488.181


DESCRIEREA FIRMEI

Corporatie internationala cu experienta de 28 de ani si crestere rapida. Directii de activitate: consultanta, marketing, vanzari.