Coafeze

Dolcevita Systems

21-09-2013 | EXPIRA LA 23-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Centrul de infrumusetare DoLce Salon & SPA , a creat prin modernizarea sa, pe langa posturile existente, inca 4 locuri la coafor, 1 loc frizerie barbati , 1 loc la cosmetica si 1 loc la manichiura. Salonul este situat ultracentral , pe strada Mircea cel Batran , zona Spital Municipal , Constanta .


CERINTE

- dorinta de invatare si perfectionare
- mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti
- promovarea serviciilor existente in salon
- respectarea regulamentului intern
- respectarea programului de lucru si a programarilor
- mentinerea curateniei
- efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii de coafeza/styling: tuns, vopsit, spalatul parului, coafat, bigudat, permanent, etc.


BENEFICII OFERITE

Beneficiile vor fi negociate in timpul interviului in functie de avantajele aportate de candidat salonului. Jobul este pe perioada nedeterminata , cu carte de munca si asigurare medicala. Aplica si convinge-ne ca esti persoana potrivita pentru echipa DoLce Salon & Spa


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizata în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică şi masaj.

Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul nostru calificat participă periodic la cursurile de perfecţionare oferite de partenerii noştri, printre care menţionăm: Wella, Londa, Gigi, Maria Galland, Bruno Vassari, Topline etc.

Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant si un zâmbet. Tinerii noştri specialişti vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a va face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte.