BUCATAR (perioada de sezon 2009)

Ana Hotels

30-05-2009 | EXPIRA LA 13-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura pastrarea si depozitarea produselor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si de respectarea termenelor de executie a acestora;


CERINTE

- diploma de calificare in domeniu ;
- rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
- imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
- pregatirea produselor alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
- atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
- atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;


BENEFICII OFERITE

- conditiile de munca sunt la standarde europene, intr-un mediu profesionist,competitiv si dinamic;
- pachet salarial motivant ce include: salariu, o masa/zi, decontarea transportului, cazare daca este cazul.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. ANA HOTELS S.A., este un holding de succes ce include 7 hoteluri de 3 si 4 stele cu renume international.
Activitatea de prestari servicii turistice este de mari dimensiuni ce imbina in mod ideal servicii de cazare, masa, divertisment si relaxare, puse la dispozitia turistilor romani si straini.