Angajam pentru termen lung consilier vânzări bijuterii și ceasuri pentru magazin business și pentru magazin luxury - Part Time sau Full time, numai cu experienta in domeniu sau în domeniu similar

Carla Corporation

01-02-2016 | EXPIRA LA 03-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Evaluare obiecte și/sau bijuterii din aur pentru cumpărare/vânzare sau intocmire contracte, Consilierea și indrumarea clienților în achiziționarea unui produs ori serviciu de confecții bijuterii la comanda sau service bijuterii.


CERINTE

Candidatul ideal (consilierul) trebuie sa privească cu seriozitate locul de munca, sa aibă capacitatea și dorința de a-și însuși cunoștințele necesare recomandării și indrumarii clienților spre a lua cea mai buna și corecta decizie în achiziționarea unui produs ori serviciu.
- Minim studii medii
- Cunoștințe operare PC și cel puțin cunoștințe minime de contabilitate primara
- Corectitudine și seriozitate
- Sa fii o persoana sobiabila, comunicativa si dinamica, echilibrata, serioasa, responsabila si energica, careia ii face placere sa interactioneze cu oamenii
- sa ai atitudinea pozitivă, empatie, relationare onesta, deschisa si calda, spirit de initiativa si promptitudine în îndeplinirea sarcinilor într-o manieră orientata spre nevoile firmei și necesitățile clientilor.
- sa ai gandire logica, spirit creativ, de observatie si de organizare, iubitor de detalii
- sa ai dorinta de a te dezvolta personal si profesional
- sa ai capacitatea de a lucra in echipa
- abilitati de comunicare si o prezenta placuta
Daca te simți atrasa și compatibila cu acest domeniu și esti gata sa te alaturi echipei noastre, aplica acum si te vom contacta pentru a discuta mai multe detalii.


BENEFICII OFERITE

Programul pentru punctul de lucru business este conform codului muncii și este organizat în 2 ture dimineața / după-amiază.
Pentru punctul de lucru luxury, se oferă salariul plus comision din vânzări iar angajarea este numai cu normă întreagă și pregătire prealabila intensa.


DESCRIEREA FIRMEI

Carla Corporation este o companie infiintata in 1998, care comercializeaza bijuterii din aur in Constanta si de-a lungul timpului s-a specializat si perfectionat in domeniul service-ului de bijuterii, astfel ca in prezent ar putea fi probabil cea mai buna recomandare in domeniu.