Agent Vanzari si Dezvoltare a Pietei - Constanta - TEMPORAR

Coca-Cola HBC Romania

10-04-2007 | EXPIRA LA 02-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa realizeze bugetul de vanzari alocat
- Sa efectueze vanzarea produselor catre clienti
- Sa dezvolte zona de care raspunde in scopul realizarii bugetului de vanzari si a indicatorilor de piata ai companiei
- Sa actioneze pe piata pentru a creste volumul vanzarilor produselor companiei si pentru a penetra cu toata gama de marci si ambalaje din portofoliu


CERINTE

- Studii medii / superioare
- Abilitati de comunicare si negociere
- Abilitati in promovarea si comercializarea unui produs
- Aptitudini organizatorice
- Initiativa
- Permis de conducere, categ. B


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Coca-Cola HBC:

Facem parte din sistemul Coca-Cola, suntem unul din cei mai mari imbuteliatori ai Coca-Cola, prezenti in 26 de tari, un Lider de Piata.

Pentru mai multe informatii: www.cchbcjobs.ro

Suntem, asa cum ar spune-o multi, o experienta de angajare de calitate, dar mai mult, o aventura ocupationala, o organizatie condusa de Pasiunea pentru Excelenta.

Orice persoana talentata care devine angajatul nostru are aceasta credinta pentru ca destinatia sa de explorare se va intersecta intotdeauna cu viziunea companiei noastre pentru excelenta.

Iar cel mai important lucru este cautarea continua a PASIUNII personale, un ingredient cheie pentru a umple golul dintre vise si succes, un impuls si un devotament irezistibile pentru a sustine orice credinta sau actiune catre EXCELENTA.

Pasiunea intensa face ca echipele noastre din cadrul departamentelor de Vanzari, Supply Chain, Finante, Marketing, IT, Relatii Publice, si Resurse Umane sa exceleze in Romania si peste tot in lume.