Web Developer Student/ Absolvent

Cargoline

18-06-2012 | EXPIRA LA 20-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vei lucra cu designerii si vei utiliza markup semantic (XTMTL/CSS) pentru a transforma designurile lor din Photoshop in pagini web functionale. Vei lucra si cu developeri server-side pentru a implementa codul lor in site-uri interactive cu baze de date.
Iti oferim nu doar o sansa sa cresti, ci si un venit echitabil, o atmosfera de lucru awesome si un program flexibil. Suntem o companie antreprenoriala micuta cu proiecte de tot soiul si punem pret pe om si ideile sale. Apreciem lucrurile fair, efortul si ambitia.
Suntem WebFoo, ne gasesti pe Google. Suntem o echipa compacta si creativa. Ne pasa unii de altii si cultivam o atmosfera prietenoasa in care fiecare se poate dezvolta atat profesional, cat si ca persoana.


CERINTE

Ne dorim pe cineva cu talent care se afla la inceputul carierei si care doreste sa ajunga departe. Vrem sa il/o primim in echipa si sa il/o ajutam sa devina un front end developer excelent.
Ideal este sa:
1. Ai o minte deschisa si curioasa, atrasa de oportunitati de invatare
2. Iti place sa muncesti si sa depui efort pentru ca sa ajungi mai departe in viata
3. Iti place sa glumesti si sa ai oameni simpatici in jur, dar muncesti serios
3. Ai deja cunostinte de baza de HTML, XHTML, CSS
4. Un pic de experienta cu JavaScript, Jquery si Ajax
6. Cunostinte de baza de PHP


DESCRIEREA FIRMEI

We are WebFoo, just google us. You will work in an ambitious environment and a small but fast growing company. We are a fun loving and hardworking team. We care about each other and help each other grow as individuals and professionals.