Trainer

ConsactConsulting

26-11-2010 | EXPIRA LA 02-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Trainer cu experienta in domeniile: comunicare, relatia cu clientii, gestionarea conflictelor, managementul timpului, autocunoastere manageriala, etc.


CERINTE

Efectuarea de trainiguri deschise sau personalizate in domeniile: comuncare, relatia cu clientii, gestionarea conflictelor, managementul timpului, autocunoastere manageriala.
Cunosterea limbii engleze si/ sau maghiare constituie avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Biroul de consultanţă în management CONSACT a fost înfiinţat în anul 1992 cu scopul de a oferi sprijin partenerilor săi – prin consultanţă în afaceri şi dezvoltarea culturii calităţii - pentru îmbunătăţirea competitivităţii şi a prezenţei pe piaţă. Extinderea permanentă a ofertei de servicii, respectiv calitatea previzibilă a serviciilor noastre a însemnat pentru parteneneri încredere, care de-a lungul anilor s-a transformat într-o relaţie permanentă. Aceasta este şi consecinţa faptului că serviciile noastre sunt realizate de specialişti recunoscuţi atât pe plan intern, cât şi la nivel internaţional.
Grupul de firme de consultanţă CONSACT este caracterizat printr-o strânsă colaborare profesională, care ne permite să gestionăm în mod complex toate cerinţele clienţilor, prin aplicarea de metode de consultanţă de nivel internaţional şi a celor mai bune practici, iar prin aceasta suntem capabili să ne conformăm atât cerinţelor cerinţelor prescrise, cât şi aşteptărilor clienţilor.
Prin colaborarea în cadrul grupului de firme CONSACT se asigură transmiterea experienţelor internaţionale şi a dezvoltărilor metodelor de lucru către toate firmele din cadrul grupului. Atenţia noastră nu se canalizează numai pe realizarea activităţii de consultanţă pe baza experienţelor şi a competenţelor, ci şi pe aplicarea practică a acestora, în aşa fel încât rezultatele comune obţinute să aibă valoare şi utilitate pe termen lung pentru clienţii noştri. Obiectivul nostru, ca şi cunoscători ai tendinţelor viitoare, este să acordăm sprijin clienţilor noştri în scopul îmbunătăţirii competitivităţii şi a succesului pe termen lung.