TRADUCATOR - INTERPRET LIMBA GERMANA CLUJ / BRASOV

Translator SRL

12-07-2011 | EXPIRA LA 11-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Traducere din / in limba germana si engleza in cadrul firmei noastre la sediul din Cluj Napoca sau Brasov.
Revizie de limba sau terminologica si gestionarea unor proiecte mari pe termen lung, lucrul in echipa de doi sau trei traducatori, traducere, revizie de limba, revizie terminologica,.
Interpretariat.
Limba principala limba germana, combinatiile avand ca tinta limba germana fiind cele care ne intereseaza in mod special.

Acceptarea unei probe de lucru elocvente pentru limbile pentru care aplicati.
Contract de munca, beneficiile financiare stabilindu-se odata cu interviul de acceptare al postului.


CERINTE

Candidatul trebuie sa respecte intocmai cerintele din oferta, respectiv:
- STUDII DE SPECIALITATE(FACULTATEA DE LITERE-INSTITUTIE DE STAT), EVENTUAL MASTERAT.
- sa detina autorizatie de traducator eliberata de Ministerul Justitiei sau / si certificat de traducator eliberat de Ministerul Culturii, acesta din urma fiind un atu important,.
- foarte bun cunoscator al limbilor pentru care aplica, semantica, sintaxa, lexic, morfologie, terminologie dar in primul rand al limbii tinta, limba germana.
- experienta de cel putin cinci ani in domeniu, bun cunoscator al programelor de redactare pe calculator (pachetul Microsoft Office – Word; Excel; Power Point), folosirea programului de traducere Trados reprezentand de asemenea un atu important.
- organizat, si punctual, respectarea termenelor fiind o conditie foarte importante.

- cultura organizationala, responsabilitate, seriozitate, abilitatea de a lucra in echipa, respect in relatiile profesionale si interumane, toate acestea fiind un cod de conduita pe care-l aplicam zi de zi in firma noastra.
Va rugam frumos sa un raspundeti la acest anunt daca un respectati intocmai cerintele de mai sus


DESCRIEREA FIRMEI

Societate de traduceri, interpretariat si organizare de evenimente business cu sedii in Cluj Napoca si Brasov si birouri locale in alte doua judete, prezenta de peste sase ani in domeniul serviciilor mai sus prezentate.
Avem in total 15 angajati, printre care traducatori si revizori pentru fiecare dintre limbile principale si, de asemenea, traducatori cu contract part time in tara si strainatate, nativi sau nu, care participa la diversele proiecte ale firmei.
Suntem in mijlocul unui proces de recrutare in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor oferite catre clientii nostri.
Notiunea de echipa este foarte importanta si clar definita pentru noi.