TOUR OPERATOR SPECIALIST

SC FSP GLOBAL SRL

20-12-2013 | EXPIRA LA 22-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam personal pentru un important INTERNATIONAL TOUR OPERATOR, servicii de tip informativ si Customer Care acordat in ocazii de conferinte, congrese, evenimente de profil turistic, activitati recreative (excursii, transferuri) rezervari hotel si structuri turistice. Serviciul consta in relationarea cu clienti si furnizori cu scopul de a rezerva camere hotel sau alte tipuri de servicii oferite de structuri turistice cu ocazia evenimentelor mai sus enumerate, prin care clientii beneficiaza de experiente cu caracter cultural, etno-gastronomic, sportiv, etc. Sunt prevazute si servicii de secretariat oranizatoric si chiar hostess cu ocazia unor relevante Evenimente cu profil turistic. Locurile disponibile sunt valabile exclusiv pentru sediul nostru din Cluj-Napoca.

Activitatile prevazute: serviciu informativ catre clienti si furnizori, serviciu rezervari (verificare disponibilitate camere si servicii hoteliere si turistice, cautare si verificare disponibilitati la structuri similare, relationarea cu clientii pentru a oferi solutii alternative si a primi cereri alternative), serviciu confirmare rezervari catre clienti si furnizori.

Trimiteti CV la adresa jobs@fspglobal.com. Specificati in titlu TOUR OPERATOR


CERINTE

1. Bune capacitati de comunicare, articulare si compozitie verbala si scrisa in Italiana si Engleza minim nivel B2
2. Familiaritate sau capacitate de a invata in timp scurt sisteme operative
3. Cunostinte de geografie a Italiei (binevenite experienze de calatorii/vacante in Italia)
4. Bune capacitati de navigare in Internet
5. Bune capacitati de organizare a muncii si rapiditate in executie
6. Disponibilitate calatorii in Italia pentru scurte perioade de timp pentru a desfasura activitatile mai sus descrise sau in scop de training


BENEFICII OFERITE

Formare profesionala specializata cu posibilitate de training in strainatate
Mediu de lucru placut, echipa tanara, multiculturala, dinamica
Posibilitatea deplasarii in strainatate pentru perioade scurte de timp cu ocazia unor evenimente turistice sau culturale


DESCRIEREA FIRMEI

FSP Global este o companie specializata in activitati de outbound si inbound. Abordarea dinamica, personalizata si dedicata situeaza compania intre primele puncte de referinta din sectorul de outsourcing din Europa de Vest.