Tehnician de montaje mecanice de precizie

FOTON RedStream

16-12-2012 | EXPIRA LA 18-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tehnician de montaje mecanice de precizie :
- prelucrare componente din mase plastice si aluminiu (taiere, perforare)
- etanşare sub-ansambluri
- vopsire convertoare opto-termice

Locul de munca este situat pe raza municipiului Cluj-Napoca.
Unele deplasari in interes de serviciu (pentru instalare, control sau reparatii de centrale solare) pot avea loc pe teritoriul Romaniei sau in Uniunea Europeana, cu durata deplasarii intre 1 si 5 zile.

Detalli despre intreprindere la adresa Internet :

www.foton-redstream.net


CERINTE

Politica intreprinderii porneste de la principiul fundamental ca valoarea unui produs provine din cantitatea si calitatea muncii umane desfasurate pentru productia acelui obiect. Asiguram o retributie echitabila care reflecta valoarea reala a muncii desfasurate. Veniturile intreprinderii din vinzari sint redistribuite in prioritate pentru cresterea salariilor si asigurarea investitiilor in dezvoltare-cercetare pentru a asigura activitatea viitoare. Incercam mentinerea stabila, pe termen lung, a competentelor umane in cadrul echipelor de montaj. Singurul criteriu de promovare este meritul profesional.

Cerem seriozitate, rigoare, precizie si respectarea stricta a indicatiilor de montaj si a specificatiilor tehnice ale pieselor si sub-ansamblelor. Panourile solare aeroterme produse de noi sint dispozitive de precizie unde marja de eroare maxima tolerabila este de 1 milimetru.
De asemenea cerem angajatilor respectarea stricta a normelor de productie, respectarea termenelor de executie / predare a montajelor pentru a ne asigura satisfactia cumparatorilor si mentinerea unei reputatii solide.


BENEFICII OFERITE

Decontare transport
Bonus pentru depasirea normelor de productie
Tarife reduse pentru instalarea de panouri solare din productie proprie la domiciliu sau pentru rude de gradul I


DESCRIEREA FIRMEI

Producator de panouri solare cu aer cald (centrale solare aeroterme).
Spre deosebire de sistemele clasice de captare termică a energiei solare unde panoul solar nu reprezintă decît punctul de plecare (fiind nevoie şi de : lichid antigel, pompă de antrenare a lichidului, schimbător termic, cazan sub presiune, conducte, radiatoare, supape de presiune etc), dispozitivele noastre vă furnizează direct aer cald care contribuie imediat la încălzirea spaţiului Dvs interior (casă, apartament, birou, spaţiu comercial, hală industrială etc.) fără nici o altă investiţie conexă. Instalarea presupune timp, efort şi costuri minime. Intregul proces tehnologic de la materiile prime si pina la produsul finit se desfasoara la sediul intreprinderii din Cluj-Napoca.