Specialisti in VANZARI si MARKETING - entry level

NET BRINEL SA

25-06-2007 | EXPIRA LA 25-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam Persoane TALENTATE care sa se alature echipei noastre comerciale, ocupand posturi de entry-level in zona de MARKETING si VANZARI.

Colegii nostri noi se alatura unei echipe de 20 de oameni cu experienta bogata in industria de IT&C, unei organizatii puternice care are un istoric de 16 ani in piata nationala.


CERINTE

Cautam interes si motivatie pentru zona de marketing si vanzari, curiozitate si dorinta de a lucra in industria IT&C.
La toate acestea se adauga pregatire academica solida si mult entuziasm si energie care sa fie investita in construirea unei cariere in zona comerciala.


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL ¿i-a început activitatea în anul 1991, în Cluj-Napoca, fiind în prezent unul din principalii furnizori români de solu¿ii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware ¿i comunica¿ii ¿i oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe pia¿a româneasc¿ de IT ca produc¿tor de calculatoare ¿i ca dezvoltator ¿i implementator de aplica¿ii software pentru managementul afacerilor. Mai mult, echipa BRINEL beneficiaz¿ deja de experien¿¿ în implementarea în companii române¿ti a unor aplica¿ii interna¿ionale de planificare a resurselor întreprinderii – ERP.

Parteneriatele strategice încheiate cu companii IT de vârf la nivel mondial – HP, Microsoft, IBM, Allied Telesyn, Intel etc. – asigur¿ dezvoltarea unei oferte complete de produse ¿i servicii competitive, bazate pe cele mai înalte competen¿e ¿i tehnologii.