SPECIALIST RESURSE UMANE

Psihoselect

27-12-2008 | EXPIRA LA 02-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati ale acestui post sunt: elaborarea unor sisteme diferentiate de promovare, a ideilor de dezvoltare a RU, evaluare personal, salarizare, dezvoltarea unui plan de beneficii pentru muncitori, dezvoltarea si implementarea strategiei de recrutare si selectie de personal. De asemenea va oferi consultanta si asistenta consiliului de administratie cu privire la negocierile salariale, strategii de eficientizare a costurilor raportat la resursele umane.


CERINTE

Cautam o persoana absolventa de studii superioare economice, cu experienta minim 2 ani pe o pozitie similara. Sunt necesare cunostintele economice in organizare /normare, cunostinte avansate de operare PC (avantaj cunoasterea programului WinMentor), precum si detinerea permisului de conducere.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sapte ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
• Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
• Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologica, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
• Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
• Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro

Clientul nostru,
Companie de prestigiu in domeniul productiei si comercializarii servicii tipografice.