Specialist IT

SC International FBS Holding

08-07-2011 | EXPIRA LA 07-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Profilul postului de specialist IT pe care il cautam este acela a unui proaspat absolvent al Facultatii de Informatica Matematica, sau al Facultatii de Automatizari si Calculatoare, care a obtinut pe parcursul anilor de facultate rezultate deosebite in ceea ce priveste proiectele dezvoltate si al carui principal scop este dezvoltarea si afirmarea personala si profesionala.


CERINTE

Ne dorim in echipa noastra o persoana care are cunostiinte solide in domeniul operarii si programarii, retelistica si dezvoltare web, care este pasionata de gasirea celei mai inovative solutii in proiectele de care va fi responsabil.


BENEFICII OFERITE

Suport in dezvoltarea profesionala, salariu de baza atractiv si bonusuri in functie de performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

SC International FBS Holding este o companie care duce o politica intensa de antreprenoriat. Din 2004 am inceput sa ne extindem continuu, exploatand nisele de piata profitabile in conditiile economice actuale. De curand, am inceput sa ne orientam activitatea inspre domeniul automatizarilor si calculatoarelor, o piata in continua evolutie la momentul de fata. Scopul nostru in prezent este acela de a ne crea o echipa de oameni talentati, care imbina viziunea si creativitatea cu munca sustinuta pentru a crea produse si servicii de cea mai buna calitate.