Secretara Asistent Director - Cluj-Napoca

SC FSP GLOBAL SRL

31-07-2013 | EXPIRA LA 02-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam secretara asistenta pentru directorul general al firmei, pentru sediul nostru din Cluj-Napoca. Directorul general al grupului este o tanara doamna manager cu experienta internationala, si care are responsabilitati de conducere si in Romania si in alte natiuni. Candidata ideala trebuie sa aiba bune cunostinte atat de limba italiana cat si de limba engleza, scris si vorbit, experienta de secretariat si cunostinte medii de operare PC (Office: Excel, Word).

Pentru a aplica trimite CV la adresa jobs@fspglobal.com, specificand in titlu “Asistent Director General Italiana-Engleza” .

FSP Global Srl
www.fspglobal.com
0364885677

Societatea FSP Global Srl. face parte dintr-un grup international, care gestioneaza la nivel global o gama variata de servicii in outsourcing pentru o importanta clientela internationala.

Birourile noastre sunt situate central, Piata Stefan Cel Mare 4, Cluj-Napoca, in spatele Teatrului National si aproape de Piata Cipariu. Ajungeti la noi din toate partile Clujului prin mijloace de transport in comun.


CERINTE

o buna cunoastere a limbilor italiana si engleza scris si vorbit
experienta de secretariat
bune capacitati de comunicare
cunostinte medii de operare in office (word, excel)


BENEFICII OFERITE

program de lucru full-time
nivel salarial atractiv
posibilitatea de a lucra direct cu directorul general al firmei
birouri situate central, cu parcare parcata autovehicule


DESCRIEREA FIRMEI

FSP Global este o companie specializata in activitati de outbound si inbound. Abordarea dinamica, personalizata si dedicata situeaza compania intre primele puncte de referinta din sectorul de outsourcing din Europa de Vest.