Sales Consultant

IBC Focus

10-05-2010 | EXPIRA LA 16-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce inseamna acest post pentru noi?
Clientii nostri au vazut cu usurinta ca serviciile noastre influenteaza pozitiv succesul lor. Multe alte firme au nevoie de serviciile noastre; doar trebuie abordati, si acesta poate fi rolul tau principal in echipa noastra.

Pentru persoana potrivita acest lucru ar putea fi pozitia ideala. Multa flexibilitate si oameni care te vor respecta pe tine si munca ta.


CERINTE

Iti plac vanzarile si procesul in sine. Vei fi in contact permanent cu clientii si partenerii nostri. Zi de zi vei contacta telefonic firme din domeniul constructiilor in principal, dar si alte domenii.

Aceasta este o pozitie full-time. Ne dorim alaturi pe cineva care este pasionat de munca sa, sa faca acel pas in plus. Nu conteaza doar sa faci vanzarea, ci mai degraba cum o faci. Procesul, solutia si etica conteaza pentru tine…noi asa speram.

Suntem convinsi ca o pozitie in vanzari poate fi cel mai interesant si fascinant post dintr-o firma.


DESCRIEREA FIRMEI

Foarte pe scurt:
IBC gaseste proiectul iar clientul nostru bate palma.

Pe scurt:
IBC se da peste cap, citeste un munte mare de ziare si reviste, monitorizeaza o multime de pagini web, are colaboratori in multe parti ale tarii care cauta si gasesc informatii legate de proiectele de investitii din Romania. Apoi se trece la verificarea si filtrarea informatiilor astfel incat clientii nostri sa primeasca informatii puternice legate de cine, ce si unde construieste. Informatiile puternice folosite cu abilitate pot ajuta la cresterea rapida a vanzarilor clientilor nostri.

Detaliat:
Contactati-ne, sau vizitati pagina noastra web...