SALES AND MARKETING MANAGER

Psihoselect

07-04-2008 | EXPIRA LA 07-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vei reprezenta compania in raport cu clientii si vei coordona echipa de vanzai, urmarind atingerea targetelor stabilite. Vei fi responsabil/a cu supervizarea vanzarilor la nivelul companiilor imobiliare responsabile.

Vei implementa strategia de marketing a grupului la nivelul filialei din Romania. Vei concepe si implementa strategia de marketing pentru proiectele initiate pe plan local.


CERINTE

Daca ai experienta in domeniul imobiliar (minim 2 ani), studii superioare, cunosti limba engleza la un nivel avansat si detii permis de conducere categoria B esti persoana pe care o cautam.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
• Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
• Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologica, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
• Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
• Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro

Clientul nostru,
Dezvoltator imobiliar multinational cu sedii in Israel, Canada, Suedia, compania a inceput proiecte imobiliare si in Europa de Est.

In Romania compania a achizitionat terenuri in mai multe orase din tara, urmanand sa inceapa primele proeicte la Cluj, unde se va afla sediul central din Romania.