Responsabil Telemarketing

SC NET BRINEL SA

11-09-2007 | EXPIRA LA 11-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza cercetari initiale si stabilire de prospecti pentru vanzari si evenimente promotionale; aduna date de contact si informatii despre persoane si produse ale prospectilor din piata; promoveaza produse si stabileste intalniri pentru agentii de vanzari
- Realizeaza si prelucreaza baze de date
- Gestioneaza campaniile de direct mailing catre prospecti (oferte, invitatii, confirmari etc)
- Mentine legatura cu clientii, face analize privind gradul de satisfactie al acestora


CERINTE

- Are cunostinte si interes in domeniul marketingului, este motivat sa isi dezvolte o cariera in acest domeniu.
- Comunica usor si ii place sa interactioneze cu oamenii, stie sa depaseasca situatiile dificile in relatiile cu ceilalti.
- Este perseverent si motivat de atingerea unor obiective.
- Are cunostinte de operare PC (MS Office) si interes in domeniul IT.


DESCRIEREA FIRMEI

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT ca producator de calculatoare si ca dezvoltator si implementator de aplicatii software pentru managementul afacerilor. Mai mult, echipa BRINEL beneficiaza deja de experienta in implementarea in companii romanesti a unor aplicatii internationale de planificare a resurselor intreprinderii – ERP.

Parteneriatele strategice incheiate cu companii IT de varf la nivel mondial – HP, Microsoft, IBM, Allied Telesyn, Intel etc. – asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive, bazate pe cele mai inalte competente si tehnologii.