REPREZENTANT ZONAL VANZARI - VORBITOR LIMBA RUSA

Arobs Transilvania Software

07-09-2008 | EXPIRA LA 13-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Prospectarea pietei si identificarea oportunitatilor de vanzare (tip de vanzare prin distributie),
- Formarea si dezvoltarea portofoliului de clienti,
- Cunoasterea si promovarea produsele companiei (sisteme de tip GPS),
- Intocmirea ofertelor catre clienti, negocierea si semnarea contractelor,
- Mentinerea relatiei cu clientii avand in vedere dezvoltarea acestora.


CERINTE

- Cunostinte de limba rusa (citit/scris),
- Studii superioare,
- Experienta in domeniul vanzarilor (preferabil in domeniul distributiei/tehnic),
- Flexibilitate, adaptabilitate, comunicare,
- Orientare catre client,
- Cunostinte de operare PC,
- Permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru placut,
- Pachet salarial motivant,
- Oportunitati de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS Transilvania Software activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor IT atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central la Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti.
Echipa AROBS este formata din peste 80 de profesionisti si se preconizeaza o crestere a numarului acestora la 100 pana la sfarsitul anului 2006. Nucleul echipei este alcatuit din specialisti cu un grad ridicat de calificare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++.
Intrand in echipa AROBS veti intalni colegi dispusi sa va impartaseasca din experienta si cunostintele lor sa va ajute sa cresteti din punct de vedere profesional.
AROBS este o firma dinamica cu o crestere de 40% in ultimul an, care ofera tuturor celor care s-au alaturat echipei un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.
In AROBS calitatea, initiativele si creativitatea sunt incurajate. Fiecarui membru al echipei AROBS i se ofera posibilitatea si sprijinul de a se dezvolta profesional atat prin trainigurile si certificarile oferite si suportate integral de firma cat si prin alte tipuri de specializari. Performerilor le sunt recunoscute meritele si sunt recompensati pe masura conform politicii companiei privind ratele de bonusare si pachetele salariale personalizate.
AROBS ofera sanse reale de avansare si orice persoana poate evolua in functie de performante de la o pozitie de incepator la o pozitie de senior in decurs de 12 luni, in functie de capabilitati si rezultate.
AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.