REPREZENTANT VANZARI IT - Cluj

Sistec - membru RTC Group

07-05-2007 | EXPIRA LA 06-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- reprezinta compania in relatia cu clientii
- promoveaza serviciile companiei
- implementeaza politica de vanzari promovata de companie
- mentine/dezvolta relatiile cu clientii existenti, mareste portofoliului de clienti
- urmareste atingerea targetului lunar/anual vanzari
- elaboreaza rapoarte de vanzari


CERINTE

- studii superioare finalizate
- experienta relevanta in vanzari IT (minim 1 an)
- abilitati comunicare si interrelationare.
- dinamism, creativitate, initiativa
- permis auto
- cunostinte operare PC-nivel avansat


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant, masina de serviciu, telefon.
Program de instruire in tehnici de vanzare, negociere
Posibilitatea construirii unei cariere alaturi de o echipa performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Pe o piata dominata de companii multinationale, RTC Holding reprezinta unul din putinele grupuri comerciale mari in proprietate romaneasca, un holding cu mai mult de 65 de companii, lider pe zona de birotica-papetarie(Office Express), cargo-curierat(TCE) si retail produse media(Diverta).
Pentru RTC Holding, 2005 a insemnat aniversarea a 15 ani de activitate pe piata romaneascasi o strategie de expansiune puternica pe mai multe segmente de piata printr-o politica de achizitii spectaculoase: Grupul Best, Sistec, Simtech Datacom, ProCa si nu in ultimul rand distribuitorul de carte ProNoi.

Sistec SRL promoveaza activ solutii, produse si servicii ce satisfac cerintele necesare proiectarii, implementarii si intretinerii unei infrastructuri IT&C. Echipa de specialisti, caracterizata prin competenta si respect fata de client, adauga valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranta si puterea unei afaceri de succes.

SISTEC S.A. si-a inceput activitatea in decembrie 1994 ca firma mixta romano-germana. Daca in 1994 firma era producatore a marcii proprii SCS, de-a lungul timpului SISTEC a incheiat parteneriate strategice cu producatorii de elita ai domeniului: Hewlett-Packard, CISCO, Microsoft sau Novell.

Candidatii interesati pot aplica (mentionati postul si firma) si la fax: 0269.22.00.83 sau email:stefana.labusca@hrconsultanta.ro