Reprezentant vanzari - FM GROUP (toata tara)

FM GROUP COSMETICS SRL

21-09-2009 | EXPIRA LA 27-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Devenind membru FM GROUP , va veti ocupa atat de vinderea produselor de cosmetica-parfumerie, curatenia si intretinerea casei si a celor de make-up --aici veti obtine un profit de 40% din pretul cu care dumneavoastra comandati fecare produs-- cat si de inscrierea a cat mai multor persoane in cadrul firmei, creindu-va astfel un grup propriu de distribuitori FM.
Fiecare produs FM are un anumit punctaj. Inafara profitului de 40% pe care il obtineti in momentul vinderii produselor, la sfarsitul lunii, suma tuturor punctelor acumulate din vanzarea dumneavoastra si a celor inscrisi de catre dumneavoastra in firma se va deconta in bani. Astfel, pentru o anumita cantitate de puncte, veti obtine un nivel de eficienta, care va aduce un premiu de motivare calculat in bani (vezi PROGRAMUL DE MOTIVARE!)
Aceste nivele le veti atinge numai inscriind si alte persoane in cadrul firmei, persoane care vor reprezenta reteaua dumneavoastra de distribuitori. Compania are sedii in 45 de tari, astfel, dumneavoastra puteti inscrie persoane din aproape orice tara in Europa. La randul lor, si aceste persoane vor dori sa isi formeze un grup, fapt ce duce la marirea grupului dumneavoastra; la sfarsitul lunii, punctele grupului creat (atat punctele proprii cat si cele ale direct-inscrisilor si a celor inscrisi de acestia si asa mai departe) se vor deconta in bani. Ca exemplu, dumneavoastra aveti o vanzare de 200 puncte in prima luna; veti avea un castig de circa 100 RON, care reprezinta profitul de 40% din vanzarea produselor + banii de pe puncte. A doua luna, veti inscrie in firma 2 persoane; presupunem ca dumneavoastra veti avea o vanzare tot de 200 puncte, iar fiecare persoana inscrisa va avea un punctaj tot de 200 puncte. Pe site-ul oficial, veti aparea cu 200 puncte proprii si 200+200+200=600 puncte ale grupului de 3 persoane (dumneavoastra si cei doi subalterni). Veti primi astfel, 40% profit din vanzarea proprie + banii pentru 600 puncte ale grupului. Trecand pragul de 3% (300 puncte), veti intra in programul de motivare.
Daca a treia luna , dumneavoastra si grupul format veti atinge nivelul de 6% (1200 puncte), castigati 40% din vanzarea proprie + decontarea punctelor si 100 lei ca premiu de motivare.
Inscrierea se face completand online, pe site-ul oficial, formularul de inscriere.
Va trebui sa comandati una dintre cele 3 mape FM, care va reprezenta unealta dumneavoastra de lucru. Fiecare mapa contine un numar determinat de mostrelor ale parfumurilor, 3 cataloage ale produselor de cosmetica-parfumerie, curatenia casei si make-up, listele cu preturi si puncte ale fiecarui tip de produs si un plan de marketing. Astfel, mapa mica contine 20 mostre de parfum, cataloagele si planul de marketing, mapa mijlocie contine 100 mostre de parfum, cataloagele si planul de marketing, mapa completa contine 163 mostre de parfum, cataloagele si planul de marketing.
Pretul mapelor difera in functie de numarul de mostre.
Pentru eventualele nelamuriri si pentru inscriere, contactati-ma!


PERSOANA DE CONTACT-Badescu Razvan:
Telefon: 0762.671.842 / 0770.181.260 / 0348.459.365;
E-mail: razvann_badescu@yahoo.com


Cu stima,
Echipa FM GROUP ROMANIA.


CERINTE

Varsta de 18 ani implinita!


DESCRIEREA FIRMEI

Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing. In doar 5 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 45 tari din intreaga lume.
In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.
PRODUSELE FM: gama de produse FM variaza din mai multe domenii, extinzandu-se treptat. In prezent, se prezinta cu produse de COSMETICA-PARFUMERIE, CURATENIE si MAKE-UP. Dintre aceste produse, la baza stau parfumurile: peste 160 de tipuri.

BENEFICII/ PROFIT: odata ajuns colaborator FM GROUP aveti numai de castigat: compania nu impune target lunar, nu impune un anumit volum pe vanzarea lunara, nu cere o anumita valoare pe comanda produselor, lucrati cat si cand doriti; aveti posibilitatea de a practica jobul in paralel cu un serviciu. Fiind extinsa la nivel international, compania va ofera posibilitatea de a lucra din aproape orice loc, in Europa, sau de a va crea propriul grup de distribuitori din aceste locuri.
Profitul vine la dumneavoastra sub forma unui comision: 40% din vanzarea proprie + 3%-21% din vanzarea lunara a grupului de distribuitori inscrisi de dumneavoastra in firma.

PROGRAM DE MOTIVARE:daca veti atinge in mod sistematic urmatarele nivele de eficienta, va motivam cu urmatoarele premii:
--nivelul de 3%=300 puncte reprezinta \\\\\\\"pragul\\\\\\\" de intrare in programul de motivare;
--nivelul de eficienta de 6% atins in prima luna dupa intrarea in programul de motivare, aduce un premiu de 100 lei;
--nivelul de 9% atins la 1 luna dupa nivelul de 6% = 300 lei;
--nivelul de 12% atins la 2 luni dupa 9% = 500 lei;
--nivelul de 15% atins la 2 luni dupa12% = 650 lei;
--nivelul de 18% atins la 3 luni dupa 12%= 1000 lei;
--nivelul de 21% (nivel de lider) in momentul atingerii veti primi 1000 de euro, banii de pe puncte, un laptop FM si, cu acordul dumneavoastra, achizitionarea in leasing a unui automobil Mercedes clasa C ; din moment ce ati atins acest nivel, castigul este permanent crescator.

CUM DEVIN DISTRIBUITOR: puteti fi inscris/a in grupul de distribuitori FM (Federico Mahora) numai prin intermediul unui alt distribuitor (distribuitor-sposor), care se va ocupa de dumneavoastra, atat pentru inscriere, cat si pentru a va motiva colaborarea cu noi.