REPREZENTANT VANZARI

AROBS Transilvania Software

11-10-2008 | EXPIRA LA 17-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identifica oportunitatile de vanzare de tip bussines to bussines pentru solutii software,
- prospecteaza piata, identifica nevoie clientilor, intocmeste oferta de vanzare, negociaza si semneaza contractele de vanzare,
- mentine relatia cu clientii in vederea dezvoltarii acestora.


CERINTE

- experienta in domeniul vanzarilor (minim 1an),
- studii superioare,
- flexibilitatea, adaptabilitate, comunicare,
- bune abilitati de organizare,
- permis de conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS (www.arobs.com/www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 100 de profesionisti. Nucleul echipei ARoBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++ si dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
ARoBS este certificata ISO 9001:2000.

La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte provocatoare de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si experienta sau sa dobandesti experienta, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV la job@arobs.ro. Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com.