Reprezentant Telemarketing Engleza - Germana

Language Weaver Srl

12-07-2009 | EXPIRA LA 18-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentantul de telemarketing este un partener cheie in promovarea eforturilor de vanzari, responsabil cu contactarea telefonica a potentialilor clienti, prezentarea si promovarea produselor Language Weaver.
Folosind un proces structurat, reprezentantul telemarketing va contacta clientii potentiali si va determina daca exista o compatibilitate intre ofertele Language Weaver si nevoile clientilor. O data ce o nevoie specifica a fost determinata, reprezentantul de telemarketing va stabili o data convenabila pontentialului client pentru a avea o discutie telefonica, o intalnire web sau personala cu reprezentantul de vanzari directe.
Candidatul ideal trebuie sa aiba o prezenta telefonica deosebita si sa fie hotarat sa reuseasca. Trebuie sa aiba cunostinte bune atat despre tehnicile de vanzare de baza cat si despre mediul de afaceri specific companiilor multinationale. Procesul de angajare va lua in considerare experienta de munca pe baza de liste de clienti si/sau baze de date legate de tehnologie si produse similare. Pentru candidati entry-level exceptionali, Language Weaver va oferi trainingul necesar.
Cu un bun nivel de compensatie de baza si cu un plan de bonusuri, aceasta pozitie reprezinta o oportunitate excelenta de a castiga un venit peste medie, dezvoltandu-va cariera in cadrul unei companii software de top care ofera o cultura organizationala puternica si motivanta!
Informatii suplimentare se gasesc la www.languageweaver.com


CERINTE

- Abilitati telefonice excelente, abilitati de comunicare, capacitatea de a interactiona cu clienti potentiali
- Fluenta in limbile Engleza si Germana
- Cunostinte intermediare de Microsoft Office (Word, Excel si Outlook)
- Abilitati de a depasi obiectiile tehnice sau comerciale ale potentialilor clienti
- Se apreciaza experienta castigata in cadrul unui call center sau a unui centru de televanzari
- Experienta demonstrata in situatii in care s-a excelat intr-un domeniu de telemarketing performant
- Disponibilitatea de a adapta orele de lucru la programul European
- Sunt considerate utile cunostinte legate de produse IT si pachetele de software utilizate in companii multinationale


DESCRIEREA FIRMEI

Cu sediul principal in Marina del Rey, California, USA, Language Weaver Inc. este o companie internet de mare succes, actualul lider in dezvoltarea de solutii de traducere automata bazate pe metode statistice pentru aplicatii guvernamentale si comerciale.