Reprezentant Medical - ABBOTT Laboratoire Romania - Targu Mures si Cluj Napoca

NEFERTITI HUMAN CAPITAL CONSULTING

17-04-2007 | EXPIRA LA 17-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- Ai studii superioare (preferabil în medicin¿, farmacie, bioinginerie medical¿ sau biochimie)
- Stii s¿ comunici, te stimuleaz¿ competitia si succesul
- Ai permis de conducere si cunostinte de limba englez¿

Poti face parte din echipa ABBOTT Laboratories România.


BENEFICII OFERITE

- sansa de a îmbun¿t¿ti calitatea vietii oamenilor, promovând solutii terapeutice inovative si de calitate, medicilor si farmacistilor
- o carier¿ dinamic¿ si motivant¿
- posibilitatea dezvolt¿rii profesionale; training
- un venit pe m¿sura performantelor si implic¿rii tale


DESCRIEREA FIRMEI

Abbott Laboratories este una din cele mai mari companii farmaceutice multina¿ionale din lume, cu sediul central la Chicago si peste 60.000 de angajati în circa 130 de t¿ri. Cu o cifr¿ de afaceri de 19,7 miliarde USD si investitii de 2,3 miliarde USD în cercetare si dezvoltare în 2006, Abbott Laboratories este lider în domenii ca reumatologia, antibioticele, HIV/SIDA si se afl¿ pe locul cinci în topul Fortune 2007 al celor mai admirate companii farmaceutice. În România, Abbott Laboratories preg¿teste lansarea unor noi produse inovatoare.

iar

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.