Referent Resurse Umane

SC Carrion Expedition SRL

06-09-2017 | EXPIRA LA 06-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Carrion Expedition dorește să angajeze pentru sediul său central din Cluj Napoca un Referent Resurse Umane.

Persoana aleasă se va ocupa de:

Redactarea contractelor de muncă și îndeplinirea formalităților necesare pentru angajarea candidaților selectați în conformitate cu legislația în vigoare, cum ar fi comunicarea posturilor vacante către AJOFM, luarea în evidența autorităților competente (ARR – Ministerul Transporturilor), precum și îndeplinirea procedurile interne referitoare la primirea angajatului în firmă.
Întocmirea și/sau solicitarea documentelor pe care trebuie să le dețină muncitorii detașați în conformitate cu legislația statelor în care sunt detașați sau cu legislația UE.
Gestiunea bazelor de date cu angajații
Păstrarea, actualizarea și arhivarea dosarelor de personal în conformitate cu Hot
Alte activități, în funcție de necesitățile companiei


CERINTE

Cerințe:
- Studii universitare finalizate în Drept, Științe Economice și/sau Psihologie.
- Experiența nu este necesară, formare profesională asigurată de către companie.
- Cunoștințe bune de Word, Excel și Outlook.
- Disponibilitate de a lucra cu normă întreagă.
- Căutăm o persoană organizată, meticuloasă, cu capacitate de analiză și de a rezolva problemele, abilități de lucru în echipă și de comunicare cu diferiți interlocutori.

Constituie avantaje:
- Atestat de Inspector de Resurse Umane.
- Disponibilitate de angajare imediată.
- Cunoștințe de Revisal și WinMentor.


BENEFICII OFERITE

Se oferă loc de muncă stabil într-o firmă care este lider în sectorul său de activitate și care se află în plin proces de creștere și extindere.


DESCRIEREA FIRMEI

Carrion Expedition este una dintre marile firme specializate în transportul frigorific al produselor horticole.
Funcționând atât ca trasportator, cât și ca agenție de transport, Carrion Expedition își bazează activitatea pe soliditatea organizării sale și pe profesionalismul, exigența și experiența echipei sale.
Compania noastră administrează mai mult de 1.300 de mijloace de transport, proprii și ale colaboratorilor, cu care se realizează transportul regulat de mărfuri la nivel național și în toată Europa.
Flota noastră de vehicule are o vechime medie de doi ani, mijloacele de transport fiind echipate cu cele mai noi și mai robuste sisteme de comunicații, localizare și mesagerie, telemetrie de refrigerare a semiremorcilor, termografe omologate și sisteme de dezinfecție, cu scopul de a le oferi clienților noștri servicii la cele mai ridicate standarde.