Programatori PHP

CIS Solutions

23-05-2007 | EXPIRA LA 22-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Se va lucra la proiecte de anvergura. Aplicatiile dezvoltate acopera domenii ca managementul si procesarea documentelor, Entreprise Content Management, Business Process Management. - Se va lucra la dezvoltarea de applicatii pentru clienti externi, precum si la dezvoltarea propriilor produse.
- Proiectele sunt dezvoltate in principal in PHP (PHP5), MySQL sau PostgreSQL dar nu numai, anumite parti specializate fiind dezvoltate folosind si alte tehnologii (Java, Python, Perl).
- Responsabilitatile dezvoltatorilor implica si monitorizarea si asistenta tehnica post-productie a aplicatiilor aflate in utilizare.
- Persoanele care se vor califica pentru raspunderi de management de proiect vor avea ocazia sa calatoreasca pentru intalniri cu partenerii externi.


CERINTE

- Cautam programatori cu experienta serioasa in PHP, JavaScript si lucrul cu baze de date.

- Sunt preferati cei care au experienta in lucrul la aplicatii mari, experienta in analiza si proiectarea aplicatiilor, in OOP.

- Stapanirea altor tehnologii este desigur un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- Printre beneficii, oferim traininguri si certificari, evenimente frecvente de tip team building, o atmosfera de lucru destinsa, masa calda zilnic.
- Salariu 500-1000 Euro, in functie de experienta si competenta.
- Pentru rezultate deosebite si clienti satisfacuti se acorda premii.


DESCRIEREA FIRMEI

Aplicatii web si desktop, aplicatii pentru medii mobile, sisteme de supraveghere etc.