Product Manager - software HR

Arxia

12-08-2007 | EXPIRA LA 11-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participarea directa la conceptia si dezvoltarea unei suite de produse software inovative, destinate departamentelor de HR si agentiilor de recrutare (detalii pe: www.joboutlook.ro)

- Actualizarea si perfectionarea in permanenta a suitei de produse. Identificarea celor mai potrivite directii de dezvoltare ale acestora in vederea maximizarii avantajului competitiv pe piata

- Realizarea de studii asupra pietei tinta, analize si comparatii asupra concurentilor si produselor acestora, pozitionarea pe piata in raport cu competitia

- Stabilirea strategiei de promovare si distribuire a produselor si solutiilor software pe termen mediu si lung

- Gestionarea portofoliului de clienti si parteneri existenti (comunicare, rezolvarea problemelor de natura comerciala si asigurarea legaturii intre client si echipa tehnica)

- Prospectarea pietei si identificarea de noi potentiali clienti si parteneri pentru produsele gestionate


CERINTE

- Studii superioare (in curs sau finalizate)

- Bun cunoscator al activitatilor de recrutare de resurse umane

- Experienta pe un post din domeniul recrutarii resurselor umane (de preferinta in zona de IT)

- Nivel bun de cunostinte IT (intelegerea principiilor de baza ale Internetului, utilizare MS Office, cunostinte generale despre hardware, software, comunicatii)

- Excelente abilitati de comunicare scrisa si orala in romana si engleza

- Spirit organizatoric


DESCRIEREA FIRMEI

Arxia Group este o companie în expansiune cu o viziune matur¿, modelat¿ de cei peste 6 ani de experien¿¿ în domeniile new media / internet / software. Având o echip¿ de peste 20 de persoane, Arxia Group este specializat¿ în dezvoltarea ¿i implementarea de solu¿ii ¿i produse software inovatoare pentru suportul afacerilor din domeniile Publishing, Retail, Dezvoltare Imobiliar¿ ¿i Resurse Umane. Pasiunea pentru ceea ce facem ¿i transparen¿a fa¿¿ de clien¿ii ¿i angaja¿ii no¿trii sunt valorile care stau la baza dezvolt¿rii companiei. Printre clien¿ii Arxia se num¿r¿ Euro-GSM, PubliMedia Interna¿ional, Realitatea Ca¿avencu, Mobile Distribution.