PREPARATORI MARFA

iQuest Consulting Srl

19-07-2007 | EXPIRA LA 18-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Pregatirea marfurilor conform listelor de preparare aferente comenzilor emise de catre magazine
-Verificarea calitatii si sortimentatiei marfurilor conform listelor de pregatire


CERINTE

- Abilitati de organizare a muncii,capacitate de concentrare a atentiei pe o perioada indelungata de timp.
- Studii medii


BENEFICII OFERITE

- 700 RON + bonuri de masa
- conditii de lucru optime


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru este o companie de expeditie si operatiuni si este prezent in una dintre cele mai mari retele de retail din Europa.
Suntem in cautarea pozitiei de - PREPARATOR MARFA - pentru depozitul din CLUJ-NAPOCA. Persoana care va ocupa aceasta pozitie va fi responsabila de pregatirea cantitativa si calitativa a paletilor pentru expeditia catre clienti.

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management, specializata in conducerea proiectelor de schimbare.
Actionãm în domenii precum marketing si strategie, performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, excelenta functiei achizitii.
Biroul iQuest din Bucuresti a fost creat în anul 2000 dintr-o echipã de consultanti proveniti din firme multinationale de consultantã. Reteaua iQuest mai cuprinde birourile din Paris, Luxemburg si Budapesta. La acestea se adaugã o divizie de dezvoltare software cu sedii la Cluj-Napoca, Frankfurt si Budapesta.

Clientii nostri sunt atat companii multinationale, cat si firme romanesti aflate in plina crestere din domeniul productiei industriale, inginerie, comert si distributie.

In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii de middle si top-management.