Practica HR

TRENKWALDER

07-08-2014 | EXPIRA LA 06-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Trenkwalder, companie multinationala de Consultanta in Resurse Umane, iti ofera sansa de a pune bazele unei cariere in HR prin dobandirea unei experiente practice in recrutare.

Scop: Familiarizarea cu etapale unui proces de recrutare de la A la Z
- Familiarizare cu baza electronica de date
- Cautari active de candidati, screening cv-uri
- Contactare candidati, sustinere screening-uri telefonice
- Participare interviuri
- Intocmire rapoarte candidati
- Particpare la organizarea saptamanala a proiectelor


CERINTE

Ne adresam studentilor ai unui program in domeniul resurselor umane (Facultatea de Psihologie constituie avantaj) care doresc sa obtina un avantaj competitiv si sa-si dezvolte competente practice.


BENEFICII OFERITE

- Dobandirea unei experiente practice in recrutare si selectie de personal
- Posibilitatea intelegerii procesului de recrutare prin comparatia a trei tipuri de proiecte (blue collar, white collar, mass recruitment)
- Supervizare si indrumare din partea consultantilor cu experienta
- Acces la instrumente de organizare interna
- Adeverinta de practica


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).