Operator Call Center

Imagistica Advertising - Call Mania

15-03-2011 | EXPIRA LA 14-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti organizat si ai cunostinte de utilizare a calculatorului?
Esti atent la detalii, sociabil, ai spirit de echipa si te adaptezi usor la un nou mediu de lucru?
Iti place sa vorbesti la telefon si ai o gandire orientata pe gasirea de solutii si realizarea obiectivelor la timp?
Ai rezistenta la stres?


CERINTE

Dorim sa integram in echipa noastra persoane care isi doresc stabilitate la locul de munca si crestere profesionala. Persoane dinamice, comunicative, responsabile si dornice sa lucreze intr-un domeniu ce aduce inovatie pe piata romaneasca.


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant;
- bonusuri in functie de rezultate;
- concursuri periodice cu premii;
- training gratuit si perfectionare continua ;
- cursuri de dezvoltare personala si profesionala plus team-buildinguri;
- oportunitati de promovare;


DESCRIEREA FIRMEI

Iata cateva servicii din "portofoliul" Call Mania:

Telesales - E un serviciu de vanzare prin telefon prin care noi sunam clientii si ii convingem sa cumpere produsele si serviciile partenerilor nostri.


End to end sales - Mai pe sleau, e ceea ce numim serviciu de vanzare in trei timpi:

1. Sunam, convingem clientul si ii trimitem contractul prin email.

2. Revenim cu apel la client pentru a-l convinge sa semneze contractul.

3. Contractul se intoarce semnat la noi (fax sau email), iar noi il livram deindata, urmand ca partenerul nostru sa distribuie fizic produsele sau sa livrati produsul.


Upsales - De fiecare data cand un partener doreste sa le vanda ceva in plus clientilor sai, noi putem sa il ajutam. Se genereaza baza de date de clienti, iar noi le vindem acestora serviciile suplimentare si astfel marim consumul, in folosul afacerii partenerului nostru.

Ex: clientul dumneavoastra are un abonament de internet de 3 euro, dar dumneavoastra doriti sa ii cresteti consumul la un abonament de 6 euro. Call Mania il va convinge sa consume mai mult.


Retention campaigns - E nevoie de asemenea campanii deoarece cu siguranta partenerii nostri au clienti care doresc sa renunte la serviciile sale sau care au contracte scadente.

Pentru a rezolva problema, putem sa va ajutam cum nu se poate mai bine:

- preluam apelurile clientilor nemultumiti si ii convingem sa mentina serviciile dumneavoastra - chiar mai mult, sa cumpere alte servicii auxiliare

- contactam clientii care au contracte scadente si ii fidelizam, ba chiar ii convingem sa prelungeasca contractele existente


Data base management - Putem sa facem suprapuneri intre informatia pe care noi o detinem in arhivele noastre si informatia pe care partenerul o are. Astfel, partenerul nostru va putea imbunatatiti calitativ si cantitativ baza de date. O baza de date reala este cea mai buna investitie!


Suport pentru organizarea de evenimente - Partenerul doreste organizarea unui eveniment pentru o anumita categorie de clienti - sa spunem un targ de furnizori de materiale de constructii - si nu se poate anticipa corect rata de participare, impactul etc. Noi il putem ajuta. Initial, anuntam si promovam evenimentul. Ulterior, la un interval de timp, revenim cu un telefon sa vedem cati dintre potentialii clienti confirma participarea la eveniment. Aceste campanii sunt foarte utile pentru a-l ajuta sa estimeze cu mare precizie anvergura si costurile evenimentului.

Survey - Putem sa livram orice fel de sondaje si sa va ajutam sa faceti studii si cercetari de piata complexe.

Back-office activities - Preluare de cereri si comenzi. Dispecerat. Secretariat. Fara batai de cap sau investitii ineficiente.