Office suport

ISS Facility Services

31-05-2009 | EXPIRA LA 14-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

intretinerea bazei de date, pregatirea documentelor (actualizare date de contact, updatare informatii specifice), perfectionarea bazelor de date prin imbunatatirea si optimizarea acestora – rapoarte, relatii intre baze, etc.
Analiza statistica a activitatilor desfasurate.
Prelucrarea datelor cuprinse in documentele de lucru (Acces, Excel) – incarcari ale informatiilor in baze de date Access, Excel.
Furnizare de informatii beneficiarilor societatii.
Traduceri de documente in / din engleza.


CERINTE

Studii superioare.
Cunostinte Excel, Access.
Amabil, bun organizator, atent, responsabil.
Engleza nivel bun
Persoana asertiva, orientata spre rezultate
Persoana flexibila, descurcareata


DESCRIEREA FIRMEI

ISS a intrat pe piata romaneasca in anul 1994 si este acum unul dintre cei mai mari furnizori de servicii integrate cu o cifra de afaceri anuala de 18 milioane euro si cu un numar de peste 2500 angajati.
In Romania, ISS este reprezentat de urmatoarele companii:
• ISS Facility Services
• ISS Pest Control – reprezentata prin 3D Romania SA
Din ce in ce mai multe companii resimt nevoia de a se concentra pe activitatea lor principala si de a externaliza functiile de suport si de servicii. Prin urmare, externalizarea devine o solutie din ce in ce mai des adoptata, fiind in acelasi timp o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor si resurselor, care poate avea ca efect cresterea flexibilitatii, a calitatii si a satisfactiei angajatilor. Fiind unul dintre cei mai buni prestatori de servicii de managementul locatiilor din lume, ISS ofera o gama de servicii specializate, fie ca servicii individuale fie sub forma unor solutii integrate, in functie de nevoile fiecarui client.